Nektek is van olyan érzésetek hogy elpazaroljátok az életeteket?
Figyelt kérdés
Szivesen járnék bulizni szórakozni vagy akármit csinálni csak nincs kivel... ezért úgy érzem elpazarlom az életem a semmittevéssel.2014. okt. 24. 21:42
11/17 anonim válasza:
bocsi, de elég sok embert ismerek akik napi szinten piálnak, és kb 10 év alatt agyilag leépültek, és a májukkal rendszeresen gond van... napi szinten buliztak, most meg sírnak. Volt olyan aki részegségében rángatózott stb... hát ilyenekre se vagyok kíváncsi egy szórakozóhelyen.
12/17 anonim válasza:
Én már elpazaroltam azzal, hogy megszülettem.
13/17 anonim válasza:
El pazaroltam mindenem, amiről most számot kéne adnom.
14/17 anonim válasza:
Van az a havervagyok.hu
Nem nézed meg? Annyi ember között csak találsz társaságot.
15/17 anonim válasza:
Beírtam, de nincs ott semmi. Biztos, hogy jó a cím?
16/17 anonim válasza:
Az alkohol a szinapszisokat roncsolja, amik nem tudnak majd normálisan regenerálódni, egy részegség után is már van maradandó károsodás.
Ami rendszeres alkohol fogyasztás után, magát az agysejtet is elpusztítja.
17/17 anonim válasza:
Durva gondolkozás mód, hogy a bulizás az csak patológiás részegségi állapotot lehet. o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!