Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen programot szervezzek...

Milyen programot szervezzek szerintetek? (egy hét szabira)

Figyelt kérdés

Nem sokára lejár a szerződésem és mondták vegyem ki a maradék szabimat. Mivel jövőhét elég lightos lenne,említették hogy értelme nem sok van,hogy be kell menni.Így vegyem ki szabinak. Jó kivettem.

Viszont elég unalmasan fog ez telni. Egyetlen egy legjobb barátnőm van.De ő dolgozik. És most péntektől vasárnap estig leszek vele.

Mivel barátaim nincsnenek,nem tudom hogyan tölthetném hasznosan ezt az 1 hetet :/

Gondolkoztam,hogy be megyek Pestre és elbóklászok egyedül,viszem a fényképezőmet és kattingatok.

De vmi társasági élet lenne a legjobb.

2014. okt. 20. 15:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2014. okt. 20. 15:39
 12/12 A kérdező kommentje:

Előbb néztem elég bonyolultan tudnék oda eljutni.

Szombaton pedig programom van, szombatonként vannak nyílt napok amikor lehet menni önkéntesnek betanulni stb stb.

De megnézem vmi közelebbi állatmenhely nincs-e. Az ittenihez is csak autóval tudok kijutni,de nekem nincs jogsim.

2014. okt. 20. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!