Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen programot szervezzek...

Milyen programot szervezzek szerintetek? (egy hét szabira)

Figyelt kérdés

Nem sokára lejár a szerződésem és mondták vegyem ki a maradék szabimat. Mivel jövőhét elég lightos lenne,említették hogy értelme nem sok van,hogy be kell menni.Így vegyem ki szabinak. Jó kivettem.

Viszont elég unalmasan fog ez telni. Egyetlen egy legjobb barátnőm van.De ő dolgozik. És most péntektől vasárnap estig leszek vele.

Mivel barátaim nincsnenek,nem tudom hogyan tölthetném hasznosan ezt az 1 hetet :/

Gondolkoztam,hogy be megyek Pestre és elbóklászok egyedül,viszem a fényképezőmet és kattingatok.

De vmi társasági élet lenne a legjobb.

2014. okt. 20. 15:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát kereshetsz itt barátokat/partnert...vagy akár randizhatsz is :) tanulás esetleg? vagy valami elfoglaltság?
2014. okt. 20. 15:18
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem járok semmi suliba,így tanulás nincs.

Hát nem sok elfoglaltságom van az a baj. Nyilván ha lenne akkor nem írtam volna ki :)

2014. okt. 20. 15:20
 3/12 A kérdező kommentje:

Itthon lenni egész nap nem akarok. Még gondolkodtam,hogy a kutyusomat elviszem kirándulni,de már öreg szegény,nem nagyon bírja a hosszú utakat.

Ötletem sincsen.

2014. okt. 20. 15:21
 4/12 anonim ***** válasza:
több mint 1 éve dolgozok :) de tanulni mindig kell :) nem az iskolának tanulsz ám :) én programozóként az új technológiákat, vagy az aktuális programhoz szükséges tudást tanulom :) biztos te is értesz valamihez akár hobbi szinten amiben megéri fejleszteni magad :) vagy akár az érdeklődési körödben keresni valami elfoglaltságot :)
2014. okt. 20. 15:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Jó idő esetén menj el egyik nap a Fővárosi Állatkertbe. Tied az egész nap, csodálhatod az állatokat! :)

Menj el egy délelőtt moziba. Élvezd ki, hogy szinte üres a moziterem, hisz hétköznap délelőtt nagyon-nagyon kevesen ülnek be egy filmre.

Olvass, tornázz, süss, főzz.

Szortírozz a ruháid között. Úgyis jön a hideg, tedd el a nyári ruhákat, porold le a télieket!

2014. okt. 20. 15:22
 6/12 A kérdező kommentje:
hááát ami engem érdekel,hobbim is.Azokról elég sok mindent tudok,illetve tapasztalatom is van benne.Meg majdnem minden érdekes,fontos tudni valót elolvastam azokról.
2014. okt. 20. 15:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Kereshetsz új munkahelyet, ha még nincs.

Menj el kirándulni, nem csak társaságban lehet. Vagy ülj be egy moziba. Olvass egy jó könyvet.

2014. okt. 20. 15:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Mozizásra meg állatkertre most nincsen pénzem..viszont az állatkert nézés az jó ötlet lenne,ott van mit fotózni.Csak nincs rá pénz. Fizut csak 3 hét múlva kapok :/
2014. okt. 20. 15:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor menj ki 1-1 állatotthonba (pl. Noé Állatotthon), és segíts nekik! Minden segítő kéz jól jön az ilyen helyeken! Keresd fel a honlapjukat.
2014. okt. 20. 15:26
 10/12 A kérdező kommentje:

Ez valóban jó ötlet,nem is gondoltam rá!! :))

Felkeresem őket!:))

2014. okt. 20. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!