Milyen programot szervezzek szerintetek? (egy hét szabira)
Nem sokára lejár a szerződésem és mondták vegyem ki a maradék szabimat. Mivel jövőhét elég lightos lenne,említették hogy értelme nem sok van,hogy be kell menni.Így vegyem ki szabinak. Jó kivettem.
Viszont elég unalmasan fog ez telni. Egyetlen egy legjobb barátnőm van.De ő dolgozik. És most péntektől vasárnap estig leszek vele.
Mivel barátaim nincsnenek,nem tudom hogyan tölthetném hasznosan ezt az 1 hetet :/
Gondolkoztam,hogy be megyek Pestre és elbóklászok egyedül,viszem a fényképezőmet és kattingatok.
De vmi társasági élet lenne a legjobb.
Nem járok semmi suliba,így tanulás nincs.
Hát nem sok elfoglaltságom van az a baj. Nyilván ha lenne akkor nem írtam volna ki :)
Itthon lenni egész nap nem akarok. Még gondolkodtam,hogy a kutyusomat elviszem kirándulni,de már öreg szegény,nem nagyon bírja a hosszú utakat.
Ötletem sincsen.
Jó idő esetén menj el egyik nap a Fővárosi Állatkertbe. Tied az egész nap, csodálhatod az állatokat! :)
Menj el egy délelőtt moziba. Élvezd ki, hogy szinte üres a moziterem, hisz hétköznap délelőtt nagyon-nagyon kevesen ülnek be egy filmre.
Olvass, tornázz, süss, főzz.
Szortírozz a ruháid között. Úgyis jön a hideg, tedd el a nyári ruhákat, porold le a télieket!
Kereshetsz új munkahelyet, ha még nincs.
Menj el kirándulni, nem csak társaságban lehet. Vagy ülj be egy moziba. Olvass egy jó könyvet.
Ez valóban jó ötlet,nem is gondoltam rá!! :))
Felkeresem őket!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!