Hölgyek, lányok, asszonyok, mennyire lennétek segítőkészek egy Guinness rekord segítésében?
Kedves Barnabás, mikorra tervezed?
Mármint a felnőtt, érett gondolkodású férfivé válást?
(N,no troll)
"Miért az férfiasabb dolog, hogy nem a szeretetre tanítjuk a világot, hanem sok országban ölik egymást az emberek?"
Jól van, igazad van, a versengés/rekordra törés része ami nem felnőttes. Pusz.
Akkor én leszek a nem tudom hányadik válaszoló, akkor meg is válaszolja a kérdést. :) Én személy szerint nem vennék részt ebben a "játékban", még pénzért sem. Van párom, de ha ő nem lenne, akkor sem vállalnám be! :) Kitudja, hány nőt csókolt meg előttem az illető , még csak egy ajakra puszi erejéig is, - de én félek, hogy átadhat valamit nekem. Arról nem is beszélve, hogy elég introvertált személyiség vagyok, még a legjobb barátaim arca adott csókjától is ... irtózom! :) Szóval kedves Barnabás, nem, én nem lennék benne egy ilyen " buliba ", de szerintem további hölgytársaim sem mennének bele. :)
Patrícia
"Olyan Guinness rekord már létezik, hogy valaki egy óra alatt hány hölgyet csókolt végig"
De olyan még nem létezik, hogy egy óra alatt hány db 100 kiló feletti nő se*gére tudsz csókot nyomni?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!