Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Engem már legalább egy tucatny...

Engem már legalább egy tucatnyi ember letiltott facebookról, de talán több is. Ez rekord lehet?

Figyelt kérdés
Nagyon nem bírnak sokan elviselni és ezek a tiltókirályok letiltanak szó nélkül, ez nagyon jól megy nekik. Velem már jó sokan megtették, másokat ugye nem szoktak ennyien letiltani?
2014. aug. 2. 21:13
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
De én már csak nevetek ezeken a szánalmas alakokon akiknek mindenre a tiltás a legjobb megoldás... elmenekülni a gondok elől...
2014. aug. 2. 21:14
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyien letiltottak, nem hinném, hogy bennük lenne a hiba.
2014. aug. 2. 21:20
 3/14 A kérdező kommentje:
Lehet, de nem ez a kérdés
2014. aug. 2. 21:21
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Szánalom rekord lehet. De erre a helyedben nem lennék büszke
2014. aug. 2. 21:27
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Az exemet is letiltották ennyien, aki az összes volt bnőjét zaklatta, pl. nálam is le van tiltva.

büszke lehetsz magadra, vagy inkább ne:D

2014. aug. 2. 21:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Most gratuláljunk, vagy biztosítsunk hogy nem benned van a hiba?
2014. aug. 2. 21:34
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
őket se érdekled, de minket se
2014. aug. 2. 21:36
 8/14 anonim ***** válasza:

Én nálam már vagy hat ember tiltva van. Nem tudom, hogy engem tiltottak-e, de szerintem nem.

Volt egy ismerősöm, aki agyzsibbasztó dolgokat posztolt, de szinte percenként, ahogy rálestem... nem tudom, hogy hogy dolgozott pl...

Nnna, neki egyszer beszóltak, hogy idefigyeljferikenagyongázvagy, és mostmár csak azok látják a posztjait, ,akik követik.

2014. aug. 2. 21:41
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
kérdező, a privijeidet letiltottam az előbb:D:D
2014. aug. 2. 21:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem elmenekülnek a gondok elől, csak nem bírják a képed. :D Egyébként nem, engem nem nagyon szoktak letiltani.
2014. aug. 2. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!