Engem már legalább egy tucatnyi ember letiltott facebookról, de talán több is. Ez rekord lehet?
Figyelt kérdés
Nagyon nem bírnak sokan elviselni és ezek a tiltókirályok letiltanak szó nélkül, ez nagyon jól megy nekik. Velem már jó sokan megtették, másokat ugye nem szoktak ennyien letiltani?2014. aug. 2. 21:13
11/14 anonim válasza:
Szánalmas emberekkel senki sem akar kezdeni.
12/14 anonim válasza:
Nem rekorder vagy, hanem csak simán bunkó vagy idegesítő.
14/14 anonim válasza:
En szivesen beszelnek Veled. :D Engem se sokan szeretnek de eddig csak 1 emberrol tudom, hogy letiltott pedig nagyon jol elvoltunk es azt mondta en vagyok a legjobb baratja. De csak ugy ok nelkul letiltott, nem ertem miert. En nem mentem az agyara az tuti nem irtam ra nagyon sokszor. Legtobbszor O irt de En is irtam Neki azert. En lany vagyok O pedig fiu de most nagyon nem ertem mi a helyzet csak ugy szo nelkul letiltott pedig elotte megbeszeltunk nagyon sok mindent. :/ Meg azt is, hogy Nekem ki tetszik meg azt is, hogy Neki ki tetszik. Mindig vicceket irt Nekem. Mindent megbeszeltunk szoval nagyon joban voltunk de tegnap vagy ma letiltott es a profilkepem alol torolte a hozzaszolasokat amit irt meg amit lajkolt es/vagy hozzaszolt azt is ugymond kilajkolta vagy kitorolte. Sorry az ekezetek miatt, telorol irtam es siettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!