Cikiznek az osztálytársaim mert kicsik a melleim, mit szóljak vissza?
Figyelt kérdés
Főleg a fiúk.Sokszor addig cikiznek hogy úgy érzem hogy kell sírjak is.mit szóljak vissza valami frappánsat ,nem akarok erről oszinak se beszélni sem felnőtteknek. 13/L2014. szept. 28. 17:21
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen holnaptól alkalmazva lesznek ezek a "beszólàsok" :)))
2014. szept. 28. 18:38
12/13 anonim válasza:
Bocs az OFFért.
Tényleg honnan tudják, hogy nem menstruálsz? Ezt megszokják kérdezni egymástól a lányok? Én is az vagyok egyébként, csak én soha nem voltam a "klikk" tagja, kíváncsi vagyok.
Fiúk, ti megkérdeztétek egymást, hogy mikor állt fel? Vagy hogy hokiztok-e?
13/13 anonim válasza:
"Meg azért is cikiznek mert nem menstruálok."
Ezt mégis honnan tudják?
Szerintem egyébként ennél sokkal cikibb, hogy ha vki a gyk-n kér "visszavágásokat"... nyilván nekik is simán lejön, hogy ezeket nem magadtól találtad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!