Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a véleményetek a roma...

Mi a véleményetek a roma emberekről?

Figyelt kérdés
Van rossz esetleg jó élményetek róluk?

2014. szept. 26. 17:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Amióta a világ a világ azóta mindenki utálja öket. Hitler bá se azért akarta öket kinyirni mert annyira nem volt más dolga.

Utálatos,munkskerülö,lusta,lópos,buta banda ahogy van.

Kivétel van de sajnos nem ismerek egyet se.Biztos olyan mint a Jeti.Valaki állítólag látott egyet.

2014. szept. 28. 17:42
 22/23 anonim ***** válasza:
Én megpróbálok rövid lenni, mert sajnos eddigi életem során állandóan összefutottam velük. A kötekedős típust ugye nem kell bemutatni, igaz verés nem történt ( csak majdnem, ráadásul abban az esetben az egyikük nem is volt roma), de beszólás már több is. Illetve egyszer kirabolt egy, késeléssel fenyegetve, valamint negatív esetnek mondható, hogy egy cigányasszony, akinek ruhákat adtam, aztán meguntam, hogy állandóan zaklat, hogy mikor lesz még ruha, nem adtam többé,és engem hordott le mindenféle önzőnek, aki lenèzi a szegényeket :) Aztán : van az " egy fokkal jobb" , a munkás cigány tìpus, aki legalább dolgozni jár, egy részük a cigányos beszédet is elhagyta, de mint valaki írta, nagypofájúak, mindig valamiben megmutatkozik a vérük..( dolgoztam/ dolgozom velük...) Akkor van az állítólagos kivétel, belőlük is akadt egy- két ismerős, kolléga, de mivel nem élek velük, nem tudom, hogy tényleg rendesek-e, vagy csak látszólag azok.
2014. okt. 2. 23:24
 23/23 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, sajnos még a félcigányokbòl is ki tud jönni a vérük, bár ott jobban családfüggő, hogyan élnek. De én azt látom sok esetben, hogy valamiért a cigányságukat jobban magukénak vallják, sokan cigány párt választanak... Bár köztük és a teljesen cigányok között is van, aki tagadja, szégyelli, főleg, akiken kevésbé látszik, csak sejted róluk, hogy van bennük cigány, de ők is máshogy viselkednek cigányok között, volt és van ilyen kollégám, egyikük cigányok előtt nem is tagadja, hogy van benne cigány, de ha magyar mondja rá , meg van sértődve...a stìlusa viszont a putrik szintjén van, ha ideges...Másokròl csak külső alapján sejtettem, szidták a cigányokat( gondolom, hogy ne tűnjenek annak ), de ők is nagypofájú, rosszindulatú nők voltak...
2014. okt. 2. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!