Mi a véleményetek a roma emberekről?
Eset1: Egyedül voltam a villamoson és nem valami jó környéken mentem keresztül, felszállt 3 kis cigány gyerek és egyből kiszúrtak maguknak. Néztek nagyon, röhögcséltek, sugdolóztak, aztán az egyik levált a többitől és a hátam mögötti helyre ölt. A másik kettő nagyon röhögött én pedig nem mertem hátranézni, hogy vajon mit csinálhat a kisfiú a hátam mögött. Féltem, pedig felnőtt nő vagyok, a kisfiú pedig feleakkora sem volt, mint én, de akkor is rettegtem. Akkor a villamos megállt a megállóban és ahogy kinyitotta az ajtót a kisfiú a fejemre ütött egy nagyot, aztán leugrott a viliről. Ott az üvegen keresztül mutogattak nekem, röhögcséltek és amikor újból elindult a jármű leköpködték az üveget...
Eset kettő:
Barátnőimmel a játszótéren hintáztunk, amikor megláttam, hogy egy kisfiú felütötte a tollaslabdáját a fára. Odamentem, hogy leszedjem neki, mert én magas vagyok, elértem, ám mire megfordulok és odaadnám a kisfiúnak mögöttem 3 kis cigány gyerek áll két szintén nem napon barnult fogatlan tinédzser lánnyal. A 3 kis cigány fiú azt mondta, hogy adjam oda nekik a labdát, mert az az övék. A kisfiú és az anyukája ezt látva csak legyintett nekem, hogy adjam oda nyugodtan ezen ne múljék, és már le is léptek. Oda adtam hát nekik a labdát, viszont nem bírtam befogni a számat és mondtam, hogy " Rendben itt van odaadom, de mindenki látta, hogy nem a tiétek és lopni nem szép dolog" Na ekkor ahányan voltak elkezdtek egyszerre vitatkozni velem. A kisfiúk teleszedték a markukat kavicsokkal, homokkal és megdobáltak engem és a barátnőimet, aztán köpködni kezdtek barátnőm hajába... Valahonnan szedtek egy ásványvizes üveget, azt is megtöltötték kaviccsal és amikor el akartunk menni a hátunkat ütögették vele és kiabáltak olyan mocskos szavakat, amilyeneket életemben nem hallottam még.
Az eset 3-mat le sem merem írni itt, nehogy magára ismerjen valamelyik jóember és ha megint látna megkéselne...
Még annyit hozzáfűznék a dologhoz, hogy én világ életemben nyitottam mindenki felé. Sosem voltam előítéletes, nem néztem le senkit még ezek után sem, de az eset3 után azt mondtam, hogy most elegem van és nem alaptalanul tart tőlük a magyar ember. Ez a véleményem, mellyel senkit megsérteni nem szándékoztam. :)
Ismerőseim külterületen laknak,ahol sok a hétvégi lakatlan ház.
A romák csak úgy beköltöznek néha valamely üresen álló házba!Az ismerőseim nem merik a házat hosszabb időre elhagyni, pl nyaralás,mert félnek ,hogy betörnek,vagy esetleg beköltöznek hozzájuk.Volt olyan aki szó szerint elbontatta a hétvégi házát a romák végett.
Egyedül voltam, az utcán 10 cigány minden ok nélkül belémkötött és megvertek, úgy hogy kómába is kerültem. Ezt már leírtam itt egyszer, erre írt egy liberális majom hogy biztos én provokáltam ki a verekedést, máskor ne csináljak ilyet...
Amúgy a biciklimet is ellopták, onnan tudom hogy cigány volt mert minden nap látom a gyereket amint az én biciklimmel teker...
"De ilyen a földön nincs... Ha megvernek még az is a te hibád?"
Liberális logika. A védett csoport, cigány, zsidó, meleg, bevándorló mindig ártatlan, még akkor is, ha betör hozzád megerőszakolja a feleségedet, megöli a gyerekeidet , és megpróbálja veled megetetni a szívüket. Ha ekkor megölöd életfogytiglant adnának a libsik rasszizmusért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!