Csináltatok már olyant, hogy valakit visszaigazoltatok facebookon, majd kicsivel később letöröltétek, letiltottátok?
Minden előzmény, szó nélkül, szóval nem követett el semmi rosszat, úgy értem.
Milyen esetben tennétek ilyent?
Ha veled tették ezt és nem csak úgy spontán kérdezed akkor ne agyalj az oka miatt nem vesztettél ezzel semmit se komolyan mondom józan paraszti ésszel csak gondolj bele. Ha ő egy facebook profil alapján dönt rólad hogy te milyen ember vagy akkor ő felszínes és kicsinyes a késöbbiekben ha jobban megismerkedtetek volna sok veszekedés lett volna mert sok mindenben nem értetetek volna egyet egymással.
Szóval jobb hogy megszabadultál egy felszínes embertől!! Hid el ezzel nem vesztettél semmit se ha valaki aszerint ítél meg másokat hogy miket tesz ki vagy miket írkál ki oda hiszen még nem is ismer de egyből ítélkezik szerinted akkor mi lett volna belőle??? Csak veszekedés semmi más semmi jó!
Én alapból nem jelölök vissza olyanoknak akiket nem ismerek igazán. Szóval az, hogy néha találkozunk, mert vannak közös ismerőseink, de kimondottan ketten még nem beszélgettünk, akkor esélytelen, hogy visszajelöljek.
Ha bunkó lennék visszajelölnék ha érdekelnek a képei de aztán törölném, mert annyira nem ismerjük egymást. Én is törlök néha embereket, akikkel már nem tartom a kapcsolatot és valószínűleg nem is fogom. Nem hinném, hogy ezt nagyon a szívedre kellene venni :) Nincs nekem sem egyébként semmi gondom velük, csak úgy vagyok vele, hogy olyan ismerőseim legyenek akiket tényleg ismerek.
Előfordult már:
- pl egy faluban lakunk, visszajelöltem. Jóval később feltűnt az ismerőseim között. Nem is beszélt(t)ünk meg semmi, akkor minek legyen ott? Úgyhogy töröltem.
- Vagy pl egy ősrégi tanfolyamon egymás mellett ültünk..
- tiltás csak akkor volt, mikor levélben lehordott minden szarnak, úgy hogy azt se nagyon tudom, hogy kicsoda. Hát mondom menj a francba, száműzlek fészbukkról. :D
Én csak olyant tiltok aki zaklat. Rendzseresen szoktam 'selejtezni' embereket akikkel nem társalgunk és nem is érdekesek a posztjaik.
Általában rájuk írok, hátha akarnak beszélgetni de vannak akik még csak egy szóra sem méltatnak. Na őket letörlöm,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!