Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
Ma lesz egy parti, ahol lesznek ismerőseim. De a legjobb haverjaim mond beadták az unalmast egyik se akar jönni, viszont én nagyon menni akarok. Elmenjek egyedül? Attól félek, hogy oda vagy visszaúton ledarálnak vagy kirabolnak (van benne séta, meg vonat is, ami azért hajnali 3-4kor nem a legjobb).2014. szept. 16. 17:48
1/3 A kérdező kommentje:
Tehát értelmesebben megfogalmazva: Azok az ismerőseim nem jönnek akikkel egy úton mennék (tehát bebiztosítjuk egymást fäszságok ellen)
2014. szept. 16. 17:49
2/3 anonim válasza:
hát ha elég idös vagy és forgalmas helyeken mész vagy ki van világítva miért ne. De te tudod ?? Én nem hinném ha forgalmass helyen mész kirabolnak .Bocs ha nemtudtam sokat segíteni de probáltam.
3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a vasútállomáson már volt, h kipakoltak valakit aztán leütötték. 21 vagyok, de nem valami kigyúrt...
2014. szept. 16. 18:08
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!