Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 21 évesen fiatal még az...

21 évesen fiatal még az ember, vagy már idős?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy eddig nem sok mindent csináltam, jóformán semmit, ez inkább a hely miatt volt, egy kis város.

Most úgy néz ki, hogy egy egész nagy városba megyek majd huzamosabb időre külföldre, de nem tudom, hogy ott érdemes lesz-e azt csinálni, amit itt kellett volna eddig.

Pl a diszkók, nők (és nem a hosszútávú párkapcsolatok), haverok, buli. Ezekből mikor öregszik ki valaki?

Mert hiába érzi egy 40 éves úgy, hogy ez ő hozzá még való, a valóságban nem egészen így van.

2014. szept. 13. 13:01
 1/5 anonim ***** válasza:
21 évesen még mindenki ezt az életvitelt feltételezi rólad.
2014. szept. 13. 13:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez nagyon egyénfüggő. Én 24 évesen nagyon fiatalnak érzem magam és nagyon fiatalnak nézek is ki. Ráadásul az igazi élet, a munka világa csak most fog kezdődni.

24F

2014. szept. 13. 13:17
 3/5 A kérdező kommentje:

és a munka világa az jó? :D Vagy ez egyénfüggő? Én még nem nagyon dolgoztam azért, hogy magamat tartsam el, max azért, hogy 1-2 dolgot vegyek.

Ez az életmód pedig csak azért fontos, mert igazából most még nem érzem úgy, hogy ezt akarom, de ha meg akkor jön rám, amikor nem tehetem meg, pl 40 évesen, akkor meg életem végéig bánni fogom :/

2014. szept. 13. 13:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Én meg 25 évesen azt mondo9m, hogy ennyi számomra bőven elég volt az életből.

Sajnos folytatódik akaratom ellenére is.

2014. szept. 13. 17:43
 5/5 A kérdező kommentje:
ezt hogy kell érteni? Elment a kedved az élettől, vagy hogy amit eddig csináltál, az elég volt, nem vágysz többre?
2014. szept. 13. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!