Nem vagyok olyan mint egy átlagos fiatal, szerintetek is egy jó nagy s**r ember vagyok?
Nem ez tesz valakit sz_r emberré.
Vicces dolgokat adtál meg a témákhoz amúgy. :)
Annyi a megválaszolatlan kérdés h az vmi hihetetlen. Nem tudom h miért várnak el tőlem átlagos dolgokat amikor én nem akarok átlagos robot lenni.
Köszi a válaszokat skacok.
Miért várnak el átlagos dolgokat?
Azért, mert ha nem vagy átlagos, akkor kitűnsz és az átlagos embereknek még annyi esélyük sem lesz kitűnni.
Ez csak egy ötlet. De lehet, hogy van benne valami.
Nem tudom hány éves vagy, de az biztos, hogy hasonlítunk sok mindenben. Hogy melyik jobb, az egy nagyon jó kérdés. Szerintem mindegyiknek megvan az előnye. De lehet, hogy jobb is, hogy ilyenek vagyunk.
19/F
22 vagyok. De ez nagyon fasza h egy fiatal lányt megszólnak hogyha sok emberrel fekszik le, az én esetemben meg pont azért h nem... (kis túlzással de azért a lényeg ez)
Végülis igazad van, előnyök és hátrányok mindig vannak de jó lenne a lovon maradni valahogy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!