Nem vagyok olyan mint egy átlagos fiatal, szerintetek is egy jó nagy s**r ember vagyok?
Kérlek higgy nekem!
Nem az a fontos,hogy mások mit gondolnak rólad,hanem,hogy te mit gondolsz magadról!
Ahhoz,hogy értékesnek érezd magad,édesapádnak kellett volna meggyőznie erről.Mivel ő ezt elmulasztotta,magadnak kell saját értékbecslésedet elvégezned!Kérj ehhez külső segítséget:Jóbarátot,jóembert,aki ismerhet,s egy tükröt is,hogy megláthasd önmagad.Sokszor szükséges lehet egy pszichológus,vagy egy rátermett lelkész is.
Halli. Köszi a biztató szavakat!
Mint az a megnyilvánulásaimból valószínűleg feltűnt egy kis sütnivalóm akad, szóval nem konkrétan kell érteni a kérdést inkább beszélgetésindítónak szántam. :)
Hellyel közzel tisztában vagyok ezekkel a szociális jellegű "izékkel" de attól még ugyan úgy felidegesítenek meg elkeserítenek a dolgok hiába tudom h h kellene cselekedni..
Ki kell tartani ami nehéz ugye, mert a sikerhez vezető út mélytorokkal van kikövezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!