Nem vagyok olyan mint egy átlagos fiatal, szerintetek is egy jó nagy s**r ember vagyok?
Nem, nem vagy "egy jó nagy sz@r ember". Egyáltalán nem. (:
17/L
Az tény hogy nem írtam magamról oldalakat, és igazad van de nem tudom h miket kellene kihangsúlyozzak magamról hogy érdemleges választ lehessen adni a kérdésemre.
Végülis eléggé anonim a helyzet de azért ennek ellenére sem osztanék meg szívesen nagyon magán jellegű dolgokat, bár lehet h nem is lenne szükséges most. Elgondolkodom ezen..
Az elolvasottak alapján nagy gondolkodónak képzellek, én is az vagyok, és az átlagos dolgok kikészítenek,(pl munka, suli, érdektelen, médiaközpontú témák),
Viszont a saját dolgaim igencsak lekötnek. Barátaim nekem sincsenek, bulizni én sem szoktam, és sokáig gondoltam én is hogy velem van a baj...de nem a világ olyan amilyen, szép meg minden, madárcsiripp, meg napsütés, hófehér hó meg friss levegő és szerelem... de még is olyan zavarodott, hogy az ember nem igazán leli a helyét,ami engem már párszor tévútra vitt...
#16 Szóval kitartás! És légy büszke hogy te másmilyen vagy. Hetyegni meg elég azzal akivel akarsz, vagy akit még szeretsz is, nem a mennyiség számít :)
21/L
16,
Valamennyire jó érzés tudni h vannak rajtam kívül más emberek is akik majdnem ugyan olyanok, bár ettől sem nekem sem másoknak nem lesz jobb. Szívesen elbeszélgetnék veled de nem tudom... :D
17,
Igen, erre már írtam egykét gondolatot kicsit följebb, azóta sem tudom h mit írhatnék magamról vagy h érdemes-e..
Esetleg aki unatkozik és konkrétan kérdezne vmit ami szükséges neki a válaszhoz (merthogy szeretne írni valamit erre) akkor arra válaszolok. c:
Engem az érdekel mostanság, milyen lenne az a világ amiben szívesen élnék :)
Gondolkodtál már ezen? A fantázia sem szab határt, hisz minden ami megtörténhet valahol épp meg is történik... Ez a legcsodásabb dolog, hogy amire vágysz valahol létezik, engem mindig felvidít. És te? Milyen az a világ amire vágysz?
Vagy amiben szívesen élnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!