Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért utálok emberek közt lenni?

Miért utálok emberek közt lenni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok a közelükbe maradni.Még akkor is ha nincs semmi bajom velük.Idegesít ha körülöttem vannak.Ha nagyon sokan vannak pl egy plázában nagyon feszült, rosszul leszek,várom hogy hazaérhessek.Csak akkor érzem magam jól ha egyedül vagyok.Bulizni utálok járni ,osztálykirándulást is csak ugy bírtam ki ,hogy ittam.Kolis is voltam 2 évig de inkább átmentem másik suliba mert a tanárok kiakasztottak a sok szabályukkal.Nem akarok ilyen lenni,mindig próbálok beszélgetni ,vidám lenni de nem megy...Ovodás korom óta iyen vagyok de már ez nagyon beteges kezd lenni.Félek ez a felnőtt koromra rossz hatással lesz.Mit kéne tennem?
2014. szept. 8. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy magaddal elégedett és félsz, hogy megbámulnak? Esetleg sok negatív élményed van emberi kapcsolatok terén?
2014. szept. 8. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Introvertált és szociális vagy agorafóbiás vagy.
2014. szept. 8. 22:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Eléggé önbizalom hiányom van.Szüleim nem nagyon foglalkoznak velem ,kiskoromban mindig ordibáltak egymással de nem váltak el mert 6an vagyunk testvérek.Azóta apum sokat iszik meg eljátsza a pénzt.Mondjuk anyukám szeret engem csak mindig a hülye keresztény dumájával tömi a fejem...Barátaim már nem nagyon vannak, mindenki kétszínű velem.
2014. szept. 8. 22:24
 4/4 anonim válasza:

Mond meg az anyukádnak hogy van saját akaratod és ne prédikáljon

Szerintem az idő megold majd mindent nem kell erőltetni semmit.

Az erőltetett vidámság meg inkább stresszesé tesz mind jókedvűvé na és persze fárasztó

2014. szept. 9. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!