Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elkezdtem egy "blogot"....

Elkezdtem egy "blogot". Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elkezdtem egy "blogot" vezetni ami egyenlőre elég kezdetleges de szeretném, ha a későbbiekben egy interaktív dolog alakulna ki belőle. Szeretném ha megnéznétek a ha úgy gondoljátok népszerűsítenétek. Köszönöm szépen

B.

www.maganblog8@webnode.hu

2014. szept. 7. 17:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Idézek a blogodból:

"Most sírjak vagy nevessek? Az már csak részletkérdés, hogy tele van helyesírási hibákkal (mai modern világban semmin nem csodálkozom)"

EZUTÁN ezt írod:

"vers irogatás"

"relytéj"

"300 Ft-ért vett szemceruzát a Fressnapf-ba"

Ha már a helyesírásra hivatkozol, legalább nézesd át ellenőrzővel a saját írásod.....

2014. szept. 7. 18:03
 2/17 anonim ***** válasza:
76%
Jo hogy mar 10 evesek is irnak blogot, de a 300 ft-os szemceruzas resz komoly pszichologiai problemakra utal.
2014. szept. 7. 18:11
 3/17 A kérdező kommentje:
Helyesírásban valóban igazad volt. Nem figyeltem, javítottam. Bár nem értem, hogy "300 Ft-ért vett szemceruzát a Fressnapf-ba" ebbe mi a hiba?
2014. szept. 7. 18:31
 4/17 anonim ***** válasza:
Fressnapf-baN. EbbeN ez a hiba.
2014. szept. 7. 18:50
 5/17 anonim ***** válasza:

Hol? -ban, -ben

Hová? -ba, be

Tehát HOL vette a szemceruzát? A Fressnapf-ban.

HOVÁ megy vásárolni? a Fressnapf-ba.

Ezt nagyjából legkésőbb a másodikos magyarórán tanítják.

Egyébként a Fressnapf állatos bolt, nem is tudtam, hogy már az állatok is sminkelnek ;)

2014. szept. 7. 19:15
 6/17 anonim ***** válasza:

"de hogy a vers írogatás és a pofozgatás között mi az összefüggés szerintem egy örök rejtély marad. Hagy ne mondjam ez az illető az gimiben sem volt okosabb... Örök emlék marad, mikor el akarta velem hitetni, hogy Ő 300 Ft-ért vett szemceruzát a Fressnapf-ban... Jó kis ceruza lehetett...."

Nézzük tovább.

versírogatás - 1 szó!

mi az összefüggés, szerintem - itt hiányzik egy vessző!

Hagy ne mondjam ez az illető az gimiben sem volt okosabb... - Hadd ne mondjam, ez az illető a gimiben sem volt okosabb (itt az egész mondatot javítani kell)

Kérlek, figyelj oda jobban a helyesírásra. Nemcsak azért, mert a helyesírás az alapműveltség része, hanem azért is, mert másoknak írsz. Ez a te szegénységi bizonyítványod, ha hibás szöveget adsz ki a kezedből.

Nem tragédia, ha nem tökéletes a helyesírás, de mindenképp hasznos, ha közzététel előtt egy helyesírás-ellenőrző programmal átnézeted. A Word-ben van ilyen.

2014. szept. 7. 19:21
 7/17 A kérdező kommentje:
No akkor. elsőre is értettem köszönöm szépen nem vagyok szefós. Aztán a sok szerkesztés miatt lett másabb a dolog. Vessző oda köszöni szépen de nem kell, illetve az "az" névelő véletlenül, egy előtte a helyén lévő szó miatt lett "az". Ez már csak figyelmetlenség, amit természetesen javítok és köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem. De azért jelezném, hogy a kérés nem az volt, hogy a helyesírást elemezd. Te se vagy tökéletes te is ronthatsz véletlen. Köszönöm.
2014. szept. 7. 19:29
 8/17 A kérdező kommentje:
Vers írogatás 2 szó!!! :))
2014. szept. 7. 19:34
 9/17 anonim ***** válasza:
1 szó. Pont úgy, mint a versírás, kézmosás, krumplievés.
2014. szept. 7. 19:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Na hogy boldog legyél megnéztem és mind a két változata elfogadott és értelmes. Köszönöm okoska. Tipikus magyar ember. Mindenben a rosszat.. :)
2014. szept. 7. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!