Elkezdtem egy "blogot". Tudnátok segíteni?
Sziasztok!
Elkezdtem egy "blogot" vezetni ami egyenlőre elég kezdetleges de szeretném, ha a későbbiekben egy interaktív dolog alakulna ki belőle. Szeretném ha megnéznétek a ha úgy gondoljátok népszerűsítenétek. Köszönöm szépen
B.
www.maganblog8@webnode.hu
Idézek a blogodból:
"Most sírjak vagy nevessek? Az már csak részletkérdés, hogy tele van helyesírási hibákkal (mai modern világban semmin nem csodálkozom)"
EZUTÁN ezt írod:
"vers irogatás"
"relytéj"
"300 Ft-ért vett szemceruzát a Fressnapf-ba"
Ha már a helyesírásra hivatkozol, legalább nézesd át ellenőrzővel a saját írásod.....
Hol? -ban, -ben
Hová? -ba, be
Tehát HOL vette a szemceruzát? A Fressnapf-ban.
HOVÁ megy vásárolni? a Fressnapf-ba.
Ezt nagyjából legkésőbb a másodikos magyarórán tanítják.
Egyébként a Fressnapf állatos bolt, nem is tudtam, hogy már az állatok is sminkelnek ;)
"de hogy a vers írogatás és a pofozgatás között mi az összefüggés szerintem egy örök rejtély marad. Hagy ne mondjam ez az illető az gimiben sem volt okosabb... Örök emlék marad, mikor el akarta velem hitetni, hogy Ő 300 Ft-ért vett szemceruzát a Fressnapf-ban... Jó kis ceruza lehetett...."
Nézzük tovább.
versírogatás - 1 szó!
mi az összefüggés, szerintem - itt hiányzik egy vessző!
Hagy ne mondjam ez az illető az gimiben sem volt okosabb... - Hadd ne mondjam, ez az illető a gimiben sem volt okosabb (itt az egész mondatot javítani kell)
Kérlek, figyelj oda jobban a helyesírásra. Nemcsak azért, mert a helyesírás az alapműveltség része, hanem azért is, mert másoknak írsz. Ez a te szegénységi bizonyítványod, ha hibás szöveget adsz ki a kezedből.
Nem tragédia, ha nem tökéletes a helyesírás, de mindenképp hasznos, ha közzététel előtt egy helyesírás-ellenőrző programmal átnézeted. A Word-ben van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!