Nagy baj, hogy én szeretem a diszkókat, szeretek bulizni és táncolni?
na, ilyen kérdést én még nem olvastam :D csak olyat, hogy az nagy baj-e, hogyha nem szereti valaki a szórakozóhelyeket meg az ottani zenéket.
nos nekik a válaszom: nem, az a normális manapság.
de tényleg. régen másik városban laktam (nem Pesten, Pesten most lakom), és ott szinte csak olyan barátaim voltak, akik imádtak bulizni, mentünk is jó párszor.
amióta itt lakom (lassan 3 éve) azóta ez megszűnt. egy barátnőm sincs, aki szívesen jön velem táncos szórakozóhelyre. ráadásul egyik osztálytársam nagyon gonoszan nézett rám, amikor megtudta, hogy én szeretek diszkóba járni.
az én körömben nem menő a diszkó sajnos, pedig jó lenne legalább egy ilyen barátnőt találni, akivel havonta 1x elmegyünk táncolni :/
ja és ha valaki szeretné szóba hozni a drogot: még életemben nem drogoztam, és nem is voltam olyan helyen, ahol lett volna rá lehetőségem.
és nem szeretek beb*szni, ha táncolni megyek. nekem nem kell pia a tánchoz, imádom anélkül is :)
igen, szoktam pasizni, nem fekszem le velük. flört, tánc, esetleg csók.
nem csak részeg állatok és ócska r*bancok vannak ott.
nagy hátrány ez a gondolkodásmód?
19/L
még fiatal vagyok, valószínűleg 10 év múlva más lesz a szórakozásom.
amúgy nem ez a hobbim, csak szeretem csinálni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!