Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy buliban...

Miért van az, hogy buliban csak jóformán akkor tudom jól érezni magam, ha sokat iszom?

Figyelt kérdés

ha keveset, akkor meg mindig elkezdek olvasgatni cikkeket arról, hogy "hogyan ne érezzük magunkat b.lf.szul buliban"

és ez megy már évek óta, mindig csak ámulok azokon akik mindig jól érzik magukat, és sosem értem, hogy ez hogyan lehetséges?

20f

2014. szept. 7. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele. Ezért már nem is járok el nagyon bulizni. Mit lehet egy buliban csinálni? Csak inni az 1000 forintos vízetett viszkikólát. Régen simán lehetett csajozni, de manapság?
2014. szept. 7. 15:09
 2/4 anonim válasza:

azért van ez mert nem vagy geppárd, manapság a geppárdok jönnek be a lányoknak és a bulis társaságoknak ezért a geppárdok ennek tudtában nagyon magabiztosan érezhetik magukat.

A geppárdok magyarul: A kitenyésztett ecsetfejű olaszhajcsár kirakat divatmajmok.

Manapság ez jön be a lányoknak. És tudatalatt mindenki tudja ezt, ezért nem érzed jól magad. Legyél Geppárd, hogy magabiztos lehess. Ha magabiztossá válsz tudod magadról h tetszel mindenkinek akkor jól fogod magad érezni az ilyen bulikba...

De én inkább kihagyom nem leszek geppárd és nem állok be a sorba.

2014. szept. 7. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez a geppárd így két p-vel elég viccesen hangzik. :D :D

Kérdező, szerintem egyszerűen csak nem jó bulikba jársz vagy nem jó társasággal.

2014. szept. 7. 17:42
 4/4 A kérdező kommentje:

nagyon ritkán megyek, pont emiatt ha megyek, de ha mégis rászánom magam, akkor ez történik

most éppen külföldön kezdtem továbbtanulni, és volt egy ismerkedős buli, pár magyart ismertem, héba-hóba beszélgettem velük, de egyre kevésbé van olyan dolog amiről tudunk beszélni és sokszor úgy érzem, hogy ők sem keresik a társaságom, utóbbi napokban mindig csak én megyek oda hozzájuk, de már kezdem szarul érezni magam miatta, úgyhogy inkább egyedül vagyok, amíg nem találok valaki jóarc külföldit..

2014. szept. 8. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!