Mit csináljak ha a buliban elkeveredek a barátaimtól? Hogy menjek haza?
Figyelt kérdés
Mindig attól félek,ott maradok egyedül,és nem találom meg őket. Nagyon félős vagyok,egyedül nem merek hazajönni? Milyen megoldások vannak ilyen helyzetre ?2014. máj. 18. 23:11
2/9 anonim válasza:
Gumipókkal rögzítsd magad kiszemelt baráthoz, így nem keveredtek el.
3/9 anonim válasza:
Én régebben budapestparádén többször keveredtünk el egymástól a barátokkal részegen....Vége fele mindig összetalálkoztunk :)
Amúgy meg nem azért de milyen barátaid vannak hogy attól félsz hogy ott hagynak?
4/9 anonim válasza:
Már nem azért, de miért égeted magad egy buliban, ha annyira ratyi vagy, hogy nem mersz egyedül hazamenni? Szerintem maradj otthon, vacsorázz meg, és olvass valamit az ágyadban, miközben Sebhelyesarcút nézel.. :)
5/9 bumbi02 válasza:
Na igen.. Miért kéne 14 évesen inkább még otthon tvzni, mint bulikba járni inni.
6/9 anonim válasza:
Hát már nem azért kedves 4-es, de mi van ha a kérdező lány? Akkor érthető, hogy nem mer egyedül hazamenni a mai világban. Előbb gondolkodj, és után oszd az észt.
7/9 A kérdező kommentje:
20 éves lány vagyok,nem unatkozó 14 éves. Igen ,van olyan,hogy elkeveredek a barátaimtól és mondjuk zajos helyen vagyunk nem hallják a telefont stb...
Igen,nem merek hazamenni egyedül,jobb egy lánynak elővigyázatosnak lenni szerintem,minthogy bármi baja is essék.
2014. máj. 19. 14:25
8/9 anonim válasza:
xar emberekkel mész el bulizni! Hogy fordulhat elő hogy nem együtt mentek haza?
megbeszélni sem tudjátok hogy egymás nélkül ne menjetek haza?Vagy útközben szobára megy mindenki vadidegenekkel?
9/9 anonim válasza:
nekem volt olyan,hogy egyedül az utcán jött egy férfi,odaszólt,hogy gyere kicsim stb,elkezdtem gyorsabban menni,jött,aztán beparáztam,futottam,futott utánam. nem tudom hogy,de valahogy sikerült lerázni.nagyon féltem,utána jó hosszú időn keresztül,nem mertem egyedül mászkálni,ha nem volt,aki hazakisért,vagy máshogy nem tudtam megoldani,akkor jöttek értem éjszaka..még 18évesen is.ez idővel lassan múlni kezdett,de most megint történt olyan dolog,ami miatt parázok ismét..kezdődik előről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!