Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi ez a hidegvízzel leöntős...

Mi ez a hidegvízzel leöntős baromság? És mi van ha én nem fogadom el a kihívást?

Figyelt kérdés
Pfff
2014. aug. 27. 10:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én mintha azt olvastam volna erről, hogy egy olyan betegségre hívják fel ezzel a figyelmet, amikor az ebben szenvedők olyan izomgörcsöktől szenvednek, amit te is érzel, ha leöntöd magad jeges vízzel. Csak amíg te alig néhány pillanatig érzed azt az izomgörcsöt, ők szinte állandóan.

Az már megint más kérdés, hogy a sok barom arcúnak, akik facebookon küldözgetik egymásnak a kihívásokat, fogalmuk sincs arról, mi is a lényege ennek az egésznek -.-"

16/L

2014. aug. 27. 14:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem értem folyamatosan ezt a magyarozást. Máshol is vannak idióták, és azok is így csinálják.
2014. aug. 31. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!