Miért csinálja mindenki a "jeges fürdőt" a neten?
Figyelt kérdés
Mi értelme ennek? Még mindig nem értem. Eddig azt hittem valami poén, hogy kihívás mindenkinek , de aztán láttam hogy még Mága Zoltán hegedűművész is becsatlakozott, és valami olyat mondott hogy segítünk ezzel a szegényeken.. Mi a fene?2014. aug. 24. 10:16
11/13 anonim válasza:
Én azon szoktam nevetni, mikor sok kis páwa nem is jeges vízzel csinálja, hanem langyossal..Aztán mikor megkérdezik tőlük kommentbe, hogy adakoztak-e, visszakérdezik, hogy "mért, kellett volna?"..Az a baj, hogy manapság mindennel menőzni akarnak.
12/13 anonim válasza:
Nagyon jó választ adtak a kérdésedre, de én még szeretném ezt a videót ajánlani: https://www.youtube.com/watch?v=h07OT8p8Oik
nézd végig, csak akkor van értelme :)
13/13 anonim válasza:
A hányinger kap el az ilyen szaroktól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!