Mindenki ennyire odavan a fesztiválokért?
Engem nem hatnak meg, jobban szeretem a mozit, színházat, beülni egy jó étterembe a barátaimmal, elutazni valahová... Nekem a fesztiválozás igénytelen közös helyen fürdés,sátrazás stb egy 16 évesnek lehet jó de nekem nem, ha zenét akarok hallgatni elmegyek discoba vagy egy jó koncertre, de nem tobzódom napokat drogosok és piások között... De pl vannak a gasztro vagy bor fesztiválok,na azok már jók, igényesek!
27/L
O.Z.O.R.A <3 Legjobb hely a világon :$
20/L
Én szívesen elmennék 1-2 koncertere a Balaton Sound-on. Barátaim nem nagyon vannak akikkel el tudnék menni, de tavaly meg tavaly előtt is voltam és mind a két évben találkoztam olyan társasággal ott akik úgymond befogadtak és velük buliztam.
Szerintem nem olyan rosszak ezek a fesztiválok. Nem vagyok az a őrjöngős, vadállat bulizós de ettől függetlenül nagyon jól el lehet szórakozni. :)
Idén is szívesen mennék csak sajnos most anyagilag nem engedhettem meg magamnak.
22/F
Én a Szigetre járok de csak egy-egy napra. A heti jegy drága volna nekem, meg talán annyira nem is vagyok zenerajongó, mindig találok 1 nagy kedvencet, akire mennék, de az összes nem érdekel.
Tapasztalatom szerint viszont akik látványosan odavannak érte, pl. posztolják Facebookon, meg hasonlók, ők ilyen "ott voltam" emberek. Pl. sok ismerősöm a Voltot szerette, ki tudja, miért, a Sziget nem volt menő, majd hirtelen mindegyiknek kikerült néhány fotója FB-ra a Szigetről. Szandálban vagy magassarkúban... Esőben... Gondolom, biztos sokat táncoltak...
Nem mindenki.Én gyűlölöm a szót is:fesztivál
Sose mennék 27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!