Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mindenki ennyire odavan a...

Mindenki ennyire odavan a fesztiválokért?

Figyelt kérdés
Így hogy már elindult a fesztiválszezon az ismerőseim egy részénél megfigyelhető a nagy lelkesedés, de engem valahogy ez nem vonz a tömeg. Arra lennék kíváncsi hogy ti hogy viszonyultok ezekhez a nagy összejövetelekhez. Nemet és kort is írjatok ha lehet.
2014. júl. 8. 23:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyik osztálytársammal beszéltünk róla, hogy megyünk Soundra két napra. Semmi kedvem egyrészt most hozzá, nem mellesleg 30 ezer kidobás. Hiába, nem én fizetném, de még más pénzét is sajnálnám rá. Nem beszéltünk már egy hete, holnap meg már kezdődik is, nem megyünk, nem is baj. 20/F
2014. júl. 8. 23:50
 2/9 anonim ***** válasza:

Engem nem hatnak meg, jobban szeretem a mozit, színházat, beülni egy jó étterembe a barátaimmal, elutazni valahová... Nekem a fesztiválozás igénytelen közös helyen fürdés,sátrazás stb egy 16 évesnek lehet jó de nekem nem, ha zenét akarok hallgatni elmegyek discoba vagy egy jó koncertre, de nem tobzódom napokat drogosok és piások között... De pl vannak a gasztro vagy bor fesztiválok,na azok már jók, igényesek!

27/L

2014. júl. 8. 23:51
 3/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a fesztiválokat, egy más világ, néhány napra teljesen kikapcsolódsz, szórakozol, ismerkedsz, a legnagyobb problémád az, hogy melyik koncertre menjél. Nem azt mondom, hogy egész nyáron ezt kell csinálni, én is szeretek más dolgokat csinálni, de hogy 2-3 fesztiválra idén is elmegyek, azt biztos. :D
2014. júl. 9. 09:18
 4/9 anonim válasza:
3. 21/L
2014. júl. 9. 09:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a tömeget, de egy jó zenekar jó koncertjén az a szükséges rossz.
2014. júl. 9. 09:43
 6/9 anonim válasza:

O.Z.O.R.A <3 Legjobb hely a világon :$

20/L

2014. júl. 9. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Én szívesen elmennék 1-2 koncertere a Balaton Sound-on. Barátaim nem nagyon vannak akikkel el tudnék menni, de tavaly meg tavaly előtt is voltam és mind a két évben találkoztam olyan társasággal ott akik úgymond befogadtak és velük buliztam.

Szerintem nem olyan rosszak ezek a fesztiválok. Nem vagyok az a őrjöngős, vadállat bulizós de ettől függetlenül nagyon jól el lehet szórakozni. :)

Idén is szívesen mennék csak sajnos most anyagilag nem engedhettem meg magamnak.

22/F

2014. júl. 10. 13:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a Szigetre járok de csak egy-egy napra. A heti jegy drága volna nekem, meg talán annyira nem is vagyok zenerajongó, mindig találok 1 nagy kedvencet, akire mennék, de az összes nem érdekel.

Tapasztalatom szerint viszont akik látványosan odavannak érte, pl. posztolják Facebookon, meg hasonlók, ők ilyen "ott voltam" emberek. Pl. sok ismerősöm a Voltot szerette, ki tudja, miért, a Sziget nem volt menő, majd hirtelen mindegyiknek kikerült néhány fotója FB-ra a Szigetről. Szandálban vagy magassarkúban... Esőben... Gondolom, biztos sokat táncoltak...

2014. júl. 11. 12:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem mindenki.Én gyűlölöm a szót is:fesztivál

Sose mennék 27L

2014. júl. 13. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!