Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért utál engem mindenki?

Miért utál engem mindenki?

Figyelt kérdés
A családomon kívül senki se szeret. Már az iskolában is kigúnyoltak azért mert csendesebb vagyok, mint mások. Voltak "barátnőim" akiket én nem neveznék barátoknak. Van egy lány ismerősöm akivel 2 hetente beszéltünk legalább de már ő sem keres, még akkor sem ha én hívom. Pedig nem vesztünk össze semmin. A kapcsolataimnál is ugyanez van. A pasik figyelembe se vesznek engem, ők is csak átvernek. Mindenkihez igyekszem kedves lenni, habár min írtam csendesebb vagyok mint az átlag. De aki közelebbről megismer, azzal beszélgetek. L/20
2014. jún. 1. 16:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Írj nekem privátba, majd este tudok veled beszélgetni :) Hátha tudok rá mondani valami okosat. 20/F
2014. jún. 1. 16:10
 2/16 anonim válasza:

Szerintem nem utálnak. Csak nem kerülsz olyan közeli viszonyba hozzájuk, éppen azért mert csendes vagy. Tudod, vannak emberek akiket utálni vagy imádni lehet, és te pont a kettő között vagy. Egyébként én is hasonló típusú vagyok. Az idegenekkel próbálok kedves lenni, meg rengeteget mosolygok, ennek ellenére nem sok barátom van. Sokáig próbáltam távolságot tartani, hogy ne alakulhasson ki rossz vélemény rólam és ez lett a védelmi mechanizmusom eredménye. De még egyszer mondom, nem utálnak téged. Tapasztalatból mondom.:))

egy kedves és csendes 18 éves lány

2014. jún. 1. 16:24
 3/16 anonim ***** válasza:

Én nem utállak :)

Szívesen beszélnék Veled :)

2014. jún. 1. 16:57
 4/16 anonim ***** válasza:
Én nem utállak, és biztos nagyon jó barát lehetsz. :)
2014. jún. 1. 17:03
 5/16 A kérdező kommentje:
Én válaszokat várok a kérdésemre.
2014. jún. 1. 17:57
 6/16 anonim ***** válasza:
Mert szerinted aki nem ismer, az honnan tudja, hogy a többiek miért utálnak?
2014. jún. 1. 18:01
 7/16 anonim ***** válasza:

Én értem a problémádat, viszont a jellemedet egyenlőre nem és anélkül nehéz véleményt alkotni. Ezt a csorbát szeretném kiküszöbölni. Nem azt mondtam, hogy legyünk egyből legjobb barátok, csak adj egy esélyt, hogy picit haverkodhassak veled és hátha észreveszek valamit, amit te nem.

Ha tényleg olyan magányos vagy, nem értem miért nem élsz a lehetőséggel, ha már felajánlják a segítséget. :/ Biztos neked is jót tenne új emberek megismerése.

Na mindegy, ha esetleg meggondolnád magad, én továbbra is hajlandó vagyok beszélgetni.

2014. jún. 1. 18:13
 8/16 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem hogy úgy általában engem miért nem szerethetnek? Leírtam hogy csendes vagyok.
2014. jún. 1. 18:20
 9/16 anonim ***** válasza:

Talán az osztályodban elterjedt az a hit, hogy mivel csendes vagy, ezért van valami bajod, és nem vagy jófej, és kerülni kell téged, ésatöbbi, ésatöbbi... És ez a végén nagyon elburjánzott a környéken.

Nekem is hasonló okból voltak gondjaim a suliban.

Egy szóval összefoglalva: ELŐÍTÉLET.

2014. jún. 1. 18:31
 10/16 anonim ***** válasza:

A reakcióid alapján már kezd körvonalazódni az ok.

Nekem úgy tűnik, hogy (megpróbálom nem bántóan kifejezni) meglehetősen nyers modorú vagy.

2014. jún. 1. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!