Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért utál engem mindenki?

Miért utál engem mindenki?

Figyelt kérdés
A családomon kívül senki se szeret. Már az iskolában is kigúnyoltak azért mert csendesebb vagyok, mint mások. Voltak "barátnőim" akiket én nem neveznék barátoknak. Van egy lány ismerősöm akivel 2 hetente beszéltünk legalább de már ő sem keres, még akkor sem ha én hívom. Pedig nem vesztünk össze semmin. A kapcsolataimnál is ugyanez van. A pasik figyelembe se vesznek engem, ők is csak átvernek. Mindenkihez igyekszem kedves lenni, habár min írtam csendesebb vagyok mint az átlag. De aki közelebbről megismer, azzal beszélgetek. L/20
2014. jún. 1. 16:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
"Mindenkihez igyekszem kedves lenni" de ez itt nem sikerült, és nem azért nem, mert csendes vagy.
2014. jún. 1. 19:11
 12/16 anonim ***** válasza:

téged egy csöppet sem zavar, hogy mindenki "utál", valójában nem utálnak, csak nem kedvelnek

nincs ezzel egyébként a világon semmi baj

az emberek többsége csecsemőszinten vergődi végig az egész életét, és azzal megy el minden szabadideje, hogy körülveszi magát mindenféle retardálttal, és utána közösen csinálnak valami retardált dolgot

van, aki ennek semmi értelme, és ha valaki azt gondolja, hogy ennek nincs értelme, azon az emberen ez látszik

rajtam is látszik, hogy nagy ívben köpök az emberekre, és békén is hagynak hála az égnek

2014. jún. 1. 19:44
 13/16 anonim ***** válasza:
"van, aki Szerint ennek semmi érte"
2014. jún. 1. 19:45
 14/16 anonim ***** válasza:

szerintem az a baj, hogy távolságtartó vagy. innen úgy tűnik, nem szívesen keresed a társaságot és nehezen bízol meg az emberekben.

"senki se szeret, kigúnyolnak, nem nevezném barátoknak, átvernek" - amit te veszel magadra belőlük (indokoltan vagy sem) azt sugárzod kifelé. van egy olyan sejtésem, hogy nem ők utálnak téged, hanem úgy érzik, te utálod őket.

ezt csak azért gondolom így, mert én is csendes vagyok, és eddig akárhányszor összebarátkoztam valakivel, mindig közölték hogy ők először azt hitték, utálom őket.

ha meg érdekel egy tanács, változtass a hozzáállásodon, hogy kevésbé tűnj elutasítónak.

2014. jún. 1. 21:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Már az sokat elárul, hogy milyen negatívan reagáltad le, hogy páran kedveskedni próbáltak.
2014. jún. 1. 23:00
 16/16 anonim válasza:
Én is csendes voltam és vagyok, de megtanultam megérteni az embereket. Ma már sok barátom van és keresik a kapcsolatot velem. Az, hogy átvernek, az ő szegénységi bizonyítványuk, nem a tiéd. Mosolyogj!
2014. jún. 18. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!