Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csajok milyen dolgok érdekelne...

Csajok milyen dolgok érdekelnek titeket?

Figyelt kérdés
A ki jár kivel és egyéb csajos dolgokon kivül... Tehát van bármi ami érdekel titeket egyáltalán?
2014. aug. 23. 12:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A ki kivel jár dolog engem idegesít.

Érdekel valami szinten a sport. Imádok zenét hallgatni, és könyvek minden mennyiségben.

Ezenkívül még öltözködni is szeretek, de nem hiúságból, hanem ápoltság miatt.

Tudod, ha már szép nem vagyok, legalább csinos legyek :P

2014. aug. 23. 13:06
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Igen!! Bármily furcsa is..de igen...rengeteg dolog érdekel minket! Nem mindenki híve az ilyen kis pitiáner témáknak mint a "ki jár kivel" példád...ezzel most éppen magamra gondolok! Én nem tudom hogy miért kell minden lányt egy kalap alá venni! Tehát engem például érdekel az egészségem,hogy mindig fitt legyek,a példaképeim élete,a modellkedés,a zene,a szépségápolás ( és itt nem az 5 kiló vakolatról beszélek,mert nem sminkelem magam!) a könyvek,a történelem némely szakasza,filmek,rajzolás....remélem hogy tudtam válaszolni a kérdésedre!
2014. aug. 23. 13:14
 3/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy ki jár kivel, abszolút nem érdekel, mi közöm hozzá?

Érdekel a zene, sorozatok, filmek, könyvek, a természet, varrás (bár ez "csajos" dolog), sakk. Hirtelen ezek jutnak eszembe.

Jól érzem, hogy van a kérdésedben egy adag lenézés?

2014. aug. 23. 13:15
 4/12 anonim válasza:
100%

Pasik milyen dolgok érdekelnek titeket?

A farkatokon, a ciciken, a kocsikon és a szokásos pasis dolgokon kívül... Tehát van bármi ami érdekel titeket egyáltalán?

Kb. ilyen volt a kérdésed.

2014. aug. 23. 13:40
 5/12 anonim válasza:
100%

Amit leírtál, az például nem :)

Engem rengeteg minden érdekel.

Sport, állatok, természet, könyvek, filozófia, pszichológia, bizonyos filmek, zenék, kreatív dolgok, barkácsolás, sütés, főzés, kertészkedés, írás...stb.

18L

2014. aug. 23. 13:45
 6/12 anonim ***** válasza:
48%
A 4-es adja!!
2014. aug. 23. 13:52
 7/12 anonim ***** válasza:
sok minden amit el se tudnál képzelni. például a sör.
2014. aug. 23. 18:12
 8/12 anonim ***** válasza:
szamomra 5# erdekes :)
2014. aug. 23. 18:58
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat...

Noss.. :(, khhmmm..., a "példaképeim élete,a modellkedés"; "a szépségápolás" " a könyvek,a történelem némely szakasza" "rajzolás...." mind csajos dolog vagy legalábbis mi fiúk hozzá se szagolunk :)

Szóval ezért beszélgetünk nehezen XD

2014. aug. 24. 11:46
 10/12 anonim ***** válasza:
A könyvek, a töri és a rajzolás mióta csajos dolog? xD
2014. aug. 24. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!