Miért érdekelnek engem ilyen dolgok? Többi lent.
Figyelt kérdés
Már évek óta, érdekelnek a természeti katasztrófák (pl.tornádó, óriási viharok) a csillagászati dolgok (űr, tejút,bolygók)... Szeretnék ilyennel foglalkozni , de egy egy hang azt súgja hogy nem , engem mégsem érdekel... Ilyenkor mit kell tenni?
13/L
2014. júl. 29. 18:07
2/7 anonim válasza:
Szerintem is. Az ismeretlen mindig vonzza a legtöbb embert. És aki nem ért valamit, kitalál ezt azt, mert a bizonytalanság elviselhetetlen. Az a bizonyos hang pedig a kusza gondolataid lecsapódása. Ellenszere a tanulás.
3/7 anonim válasza:
Várj még egy pár évet - de közben kövesd ezeket a témákat, lehetőleg tudományos lapokból.
Kiderülhet, hogy mégis érdekel valamelyik.
Ha meg nem, akkor is bővült a tudásod.
4/7 anonim válasza:
Hát ja, legalább nem fogsz bambán bámulni, ha valaki azt mondja, galaxis, neutroncsillag vagy gravitációs állandó.
5/7 anonim válasza:
Ha érdekel a világ az csak jó. Engem is érdekel pici korom óta, 17/f
6/7 Wadmalac válasza:
"de egy egy hang azt súgja hogy nem , engem mégsem érdekel."
Majd csak rájössz, ez a hang a hangosabb-e.
Mélyebben merülj el az érdeklő témákban, ha egy bizonyos szinten megcsömörlesz tőlük, akkor ez nem az, amit igazán akarsz.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!!:)
2014. júl. 31. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!