Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van egy lány, akire nagyon...

Van egy lány, akire nagyon féltékeny vagyok, hogy győzzem le ezt az érzést?

Figyelt kérdés
Nagyon szép, csinos, kedves, közvetlen, jóban van a fiúval, akibe szerelmes vagyok, sok barátja van. Mindig mindenhova megy (fesztiválok, stb.), általában minden összejön neki. Én meg pont az ellentéte vagyok. Ha nézem a képeit, már akkor is elfog a féltékenység, pedig soha nem voltam ilyen senkivel kapcsolatban. :(
2014. aug. 22. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak a kecskesajtot.
2014. aug. 22. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Hupsz bocsi nem ide akartam írni :D
2014. aug. 22. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolat a bizalmon alapul, a féltékenység pedig bizalmatlanság. Sajnos az életben sok olyan embert el kell engedjünk, aki nagyon tetszik nekünk külsőleg vagy belsőleg, vagy pedig időt adni a dolognak, hogy megérjen egy kicsit. A másodikat tanácsolnám neked, a saját érdekedben.
2014. aug. 22. 17:46
 4/7 anonim válasza:
Ha nem akarsz rosszat tenni a lánynak csak mert jobbnak tartod magadnál akkor semmi baj természetes ha az ember egy kicsit féltékeny egy bizonyos szintig, amikor már azon gondolkozol hogy hogy árts neki az már NEM JÓ. Próbáld meg megerősíteni magadban ami értékes benned és ne azon túráztasd magad hogy más miben jobb nálad! :)
2014. aug. 22. 17:54
 5/7 anonim ***** válasza:

3-as: nem tudom elolvastad-e a kérdés alatti szöveget, de szó sem volt semmiféle kapcsolatról. A kérdező egy lány, aki egy másik idegen lányra féltékeny, aki mindenben jobb, mint ő, és még a plátói szerelmével is jóban van.

Amúgy hogy válaszoljak is, tudom rossz érzés, ha valaki ennyivel rosszabbnak gondolja magát valaki másnál, még ha így is van, de semmire nem mész azzal, ha féltékenykedsz rá. Inkább próbáld elfelejteni, koncentrálj magadra, és arra, hogy te jobb legyél. És hidd el rengeteg időt megspórolsz magadnak, ha a lány képeinek nézegetése és közben irigykedés helyett valami hasznosat csinálsz. Szinte minden ember esetében így van, hogy van legalább egy olyan valaki, ami egy vagy több dologban jobb nála, mégsem szomorkodik mindenki, hogy azok az emberek nála jobbak. Ezzel az erővel kihalna az emberiség.

2014. aug. 22. 17:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Fölösleges féltékenykedéssel "hergelned" magad, mert az felemészt. Miért foglalkozol vele? Miért nézegted a képeit? Azzal törődj, hogy magadból kihozd a legtöbbet, a legjobbat.
2014. aug. 22. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
Tartsd az eszedben nincsen olyan ember aki tökéletes lenne. Ezért ő sem az és te se leszel az. A féltékenykedés helyet kezdj bele hobbiba vagy próbálj közelebb kerülni a szerelmedhez. Szerintem először fogadd el magad. Etután keresd meg miben vagy jó (vagy jobb mint ő) és eddzed magad benne. Aztán ha még mindig nem érzed rendben magad akkor változtass. Már amiben tudsz. Pl.: Túl kicsik a melleid rohanás a plasztikai sebészhez. Az ilyet felejtsd el! (remélem ezt tudod magadtól is.) Próbálj nyitottabb lenni. Tudom nehéz nekem se megy de egy próbát megér. Remélem segítettem.
2014. aug. 26. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!