Van egy lány, akire nagyon féltékeny vagyok, hogy győzzem le ezt az érzést?
3-as: nem tudom elolvastad-e a kérdés alatti szöveget, de szó sem volt semmiféle kapcsolatról. A kérdező egy lány, aki egy másik idegen lányra féltékeny, aki mindenben jobb, mint ő, és még a plátói szerelmével is jóban van.
Amúgy hogy válaszoljak is, tudom rossz érzés, ha valaki ennyivel rosszabbnak gondolja magát valaki másnál, még ha így is van, de semmire nem mész azzal, ha féltékenykedsz rá. Inkább próbáld elfelejteni, koncentrálj magadra, és arra, hogy te jobb legyél. És hidd el rengeteg időt megspórolsz magadnak, ha a lány képeinek nézegetése és közben irigykedés helyett valami hasznosat csinálsz. Szinte minden ember esetében így van, hogy van legalább egy olyan valaki, ami egy vagy több dologban jobb nála, mégsem szomorkodik mindenki, hogy azok az emberek nála jobbak. Ezzel az erővel kihalna az emberiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!