Egy lány ismerősöm féltékeny rám, elhord mindennek, mert a fiú, akivel ő összejönne, velem nagyon jóba van, mit csináljak?
Tök mindegy az ember hány éves..Én most ballagtam szerencsére..Nálunk 19 éves fejjel ment ez és inkább leszakadtam mindenkitől, így az életem is nyugodtabb lett.
Mellesleg biztos vagyok benne, hogy a srác nem értékeli és nem veszi komolyan azt, amivel tömi a fejét a másik lány.Bár a fiú igazán a védelmedre kellhetne, ha esetleg ő is elítéli, hogy téged ócsárol.
Ne foglalkozz vele, élőben is kerüld el, de a legjobb lenne, ha közölnéd vele, hogy ha a hátad mögött szid, uszít akkor a szemedbe ne jó pofizzon. Ez gerinctelenség és undorító. Amúgy meg van az a mondás, vagy valami hasonló, hogy ha az embernek vannak irigyei akkor valamit nagyon jól csinál. ;) Ne vedd komolyan a csaj sértegetéseit.
#1 A srác tud róla, ő mondta el ezt nekem.
#2 A lány amúgy normális, vele rendes meg minden, csak engem nem szívlel, sőt... :D Nem akarom, hogy miattam összevesszenek, nem is kérem hogy védjen meg.
Köszönöm a segítségeteket, és a válaszotokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!