Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Magas fokszámú emberekkel...

Magas fokszámú emberekkel hogyan lehet szoros barátságot kötni? Hogyan lehet a fokszámot növelni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 17. 11:51
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Mit értesz elutasítás alatt? Szerintem nem hagytam figyelmen kivül az elhangzottakat.

Ami válasz a kérdésemre, azt elfogadom. :)

Tudsz ilyen könyvet javasolni?

2014. aug. 17. 15:54
 22/26 A kérdező kommentje:
Köszi!
2014. aug. 17. 15:58
 23/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az dob a legtöbbet, ha tematizált a kapcsolatod az adott fontos emberrel, és ő maga érdekeltnek látja magát benne, hogy bemutasson pár hasonlóan magas körökben mozgó kapcsolatának, esetleg együtt eszegetni... A valódi minőség egyébként is abban rejlik, hogy az önmegvalósításod útján mennyire lehetnek termékenyek ők, és ettől sosem választható el, hogy az ő kiteljesedésükben mekkora szerep juthat neked.
2014. aug. 17. 23:14
 24/26 anonim ***** válasza:
jelölj be olyan embereket akikkel érintkezésbe akarsz lépni, vagy ha ők is tagok 1 bizonyos csoportnak, jelöld be a csoportot.
2014. aug. 19. 14:52
 25/26 anonim válasza:
én nem tudom... de a pálinkákat desztillált vízzel. :)
2014. aug. 30. 16:14
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez nem jó cél önmagában. Mi a célod? Mit akarsz elérni az életben?Mert ha mondjuk zsidó vagy nem biztos, hogy egy skinheadvezérrel kell barátkoznod hiába ismer sok embert és van hatalma. Ha meg mondjuk politikus vagy, akkor pártgyűlésre kell menned. Ha van valami célod, akkor azt meg lehet oldani, de amit te megfogalmaztál az csak lóg a levegőben, nem értelmes cél.
2014. aug. 31. 02:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!