Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egyáltalán nem iszom alkoholt....

Egyáltalán nem iszom alkoholt. Elmenjek a gólyatáborba?

Figyelt kérdés
A szivatós játékoktól nem félek, ha direkt emiatt szivatnának, hogy nem iszok. A kérdés igazából arra irányul, hogy van e egyáltalán bármilyen értelme a gólyatábornak, mert mindenhol azt hallom, hogy gyakorlatilag az egész csak a szex meg a piálás köré épül. Eleve már túl vagyok a 18-on és nem tudom mennyire okozna "katarzis-élményt" ha elmennék. Másrészről viszont jó lenne szeptemberben néhány ismerős arcot látni, meg a fontosabb infókhoz hozzájutni. Szóval fogalmam sincs mi lenne a jó döntés. :) 23F Vélemény?

2014. aug. 16. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan.
2014. aug. 16. 21:11
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha van valami közös csoport facen akikkel majd leszel ott esetleg tudod figyelni hogy van-e olyan társad aki hasonló agájokkal küzd, esetleg írhatsz neki és akkor ha együtt mentek máris nem lesz rossz :)
2014. aug. 16. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el, jobb megismerni a csoporttársaidat. :)
2014. aug. 16. 22:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
menjél! senki nem fog kötelezni piálásra, meg tudod találni a hozzádillő embereket is :)
2014. aug. 17. 01:58
 5/8 anonim ***** válasza:
valószínű hogy lesznek szolidabb vagy nem ivó emberek, még ha kisebbségben is.
2014. aug. 17. 07:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze sokan d*gnak a gólyatáborban és még többen isznak, de ott már semmi sem kötelező, nem osztálykirándulásra mész :)

Kapcsolatépítésre viszont ideális, mert senki sem küld el, ha odamész hozzá, hiszen pont azért megy mindenki, hogy megismerje a leendő évfolyamtársait.

Feladatokban sem kötelező részt venni, ha nem tetszik hazamész előbb. De nem lesz probléma. Csak a nagyon hülyék fognak azért csesztetni, hogy nem iszol, de az ilyeneket messziről ki lehet szúrni és el lehet kerülni :) Meg azért vannak olyan feladatok is amihez nem kell inni. Nekünk pl tűzifát kellett gyűjteni, vagy ráfesteni egy lányra minél pontosabban a csontvázát és a belső szerveit, vagy mondjuk pénzérmét adogatni úgy, hogy a kezeddel nem érhetsz hozzá, tehát akin volt az érme, arra ráfeküdt az érme nélküli, majd együtt megfordultak, stb.

De a lényeg, hogy minden játék önként jelentkezős alapon megy, tehát nem fognak ostorral a lavór mellé hajtani, ha éppen az a feladat, hogy pezsgőtablettás bort kell lavórból szívószállal meginni időre többedmagaddal :D

2014. aug. 17. 09:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket! :) Úgy döntöttem, hogy elmegyek.
2014. aug. 17. 21:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Jó neked, most biztos többre emlékszel belőle, mint én. Volt egy rész, ahol a józannál is józanabbnak kellett volna lennem.
2014. szept. 20. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!