Testnevelés órán látnátok mit tennétek?
Figyelt kérdés
Ha testnevelés órán látnátok, hogy valaki vagdossa magát, beszélnétek vele, vagy elmondanátok valakinek? 17/f2014. aug. 12. 14:18
1/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy sebeket látnátok, nem akkor csinálja...
2014. aug. 12. 14:19
2/12 anonim válasza:
csak figyelemre vágyik, egy kétszer megvagdossa magát úgy is abba hagyja...
3/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen viszonyban lennék az illetővel. Ha jóban lennénk, akkor rákérdeznék nála, ha nem, akkor hidegen hagyna.
4/12 anonim válasza:
Valószínűleg beszélnék vele, aztán ha ez nem hat rá, és látom, hogy folytatja, szólok a szüleinek, vagy az enyémnek. Oké, biztos abban a pillanatban tuti meg akarna ölni, de egyszer hálás lesz.
Ez feltételem veled történt, igaz? Mit tettél, ha igen?
5/12 anonim válasza:
Kérdező, miért nem válaszolsz privátban?
6/12 anonim válasza:
Megkérdezném tőle, hogy "minek vagdosod magad, hülye vagy????"
7/12 anonim válasza:
Semmit, ezer hülye mellett szépen megfér az ezeregyedik: http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=vagdosom+mag..
Ráadásul ezek mindig gondosan ügyelnek, nehogy komolyan kárt tegyenek magukban, nevetséges, ahogy karcolgatják a bőrüket.
8/12 A kérdező kommentje:
Az egyik privátra válaszoltam, a másikra azért nem, mert gúnyolódó és lenéző, amilyen beszélgetésre nincs igényem.
2014. aug. 12. 16:00
9/12 A kérdező kommentje:
#4: Ez esetben feltételezem én is, hogy velem történt. :) Én beszélgetnék vele, segítenék neki akkor is, ha csinálja, és nem szólnék senkinek sem. Olyankor kezdeményezném a beszélgetést, amikor nem látnak minket és nem érzi magát kényelmetlenül, ha ez nem lehetséges, akkor mondanám neki, hogy beszélgetni szeretnék vele kettesben. Ha nem akar, interneten írnám le neki.
2014. aug. 12. 16:02
10/12 anonim válasza:
az olyan emberek akik vagdossák magukat hülyék. nem akarnak ők meghalni, csak feltűnést kelteni a sebeikkel... ha valakinek tényleg komoly problémái vannak akkor nem kis karcolásokat csinál... kérdésedre válaszolva, megmondanám az illetőnek, hogy sok ember örülne, ha még élhetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!