Egy fiatal testnevelés tanár kevésbé kegyetlen, mint egy öreg?
Ez nem életkor kérdése, az Öreg piszkálhat azért amiért fiatal létedre nem bírsz 10 büdös szabályos fekvőtámaszt, és 5 húzódzkodást megcsinálni.
A fiatal tanár, meg kib*szásból is piszkálhat gondolván ha van erőd diszkózni, röhögcsélni, akkor a gyakorlatok is menjenek.
Szerintem se kortól függ.
Bár mondjuk nálunk a gimiben 6 tesi tanár van, közülük, 2-en 35-37 éves férfiak, ők nagyon jó arcok, akiket ők tanítják, szinte mindenkinek valamelyikük a kedvenc tanára (az egyik engem is tanít).
Aztán van egy 45 körüli férfi, az osztályban a fiúknak ő a tesi tanáruk, meg az osztálynak a biológia. Nem igazán ismerem, mert idén jött, de biosz órán vicces volt és jófej :).
Van egy 35 körüli nő, őt nem nagyon ismerem.
Aztán a végére a két 60 év körüli férfi. :D Hát civilben, emberként ők is jó fejek, de órán... Az egyik olyan mint a katonaságnál, a másik egy fokkal jobb, de azt mondják jófej, de ő is szigorú. Az utóbbinak egyik óráját láttam, fiúkkal volt, óra előtt mindenkinek megnézte a cipőjét és amelyiknek koszos volt, azét feldobálta a lelátóra, utána meg elküldte a gazdáikat az öltözőbe, hogy pucolják meg. :D
Szóval nekem az a tapasztalatom, hogy minél öregebb, annál szigorúbb, de tuti nem törvényszerű ez, csak nálunk pont így lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!