Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy fiatal testnevelés tanár...

Egy fiatal testnevelés tanár kevésbé kegyetlen, mint egy öreg?

Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

Ez nem életkor kérdése, az Öreg piszkálhat azért amiért fiatal létedre nem bírsz 10 büdös szabályos fekvőtámaszt, és 5 húzódzkodást megcsinálni.

A fiatal tanár, meg kib*szásból is piszkálhat gondolván ha van erőd diszkózni, röhögcsélni, akkor a gyakorlatok is menjenek.

2014. júl. 27. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekünk nem éppen fiatal tanárunk volt, mégis nagyon jófej volt, sosem cseszegette a kövérebbeket sem.
2014. júl. 27. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Volt egy fiatal tesitanárom, állandóan futtatott minket, meg üvöltözött...
2014. júl. 27. 19:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem függ a kortól, valaki alapból, szadista, más jó fej. Szerencse kérdése, hogy milyet kapsz.
2014. júl. 27. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:
nem kortól függ, nekem mindig csak férfi tesitanáraim voltak 3. osztálytól 12.-ig. Középkorúak voltak és elég lazák. Szerencsém volt velük. Ha más jött be helyettesíteni, megszűnt a lazább légkör és a tanár nem értette, hogy miért nem hajtunk úgy, mi meg nem értettük, hogy a tanár mit akar tőlünk...
2014. júl. 28. 00:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem se kortól függ.

Bár mondjuk nálunk a gimiben 6 tesi tanár van, közülük, 2-en 35-37 éves férfiak, ők nagyon jó arcok, akiket ők tanítják, szinte mindenkinek valamelyikük a kedvenc tanára (az egyik engem is tanít).

Aztán van egy 45 körüli férfi, az osztályban a fiúknak ő a tesi tanáruk, meg az osztálynak a biológia. Nem igazán ismerem, mert idén jött, de biosz órán vicces volt és jófej :).

Van egy 35 körüli nő, őt nem nagyon ismerem.

Aztán a végére a két 60 év körüli férfi. :D Hát civilben, emberként ők is jó fejek, de órán... Az egyik olyan mint a katonaságnál, a másik egy fokkal jobb, de azt mondják jófej, de ő is szigorú. Az utóbbinak egyik óráját láttam, fiúkkal volt, óra előtt mindenkinek megnézte a cipőjét és amelyiknek koszos volt, azét feldobálta a lelátóra, utána meg elküldte a gazdáikat az öltözőbe, hogy pucolják meg. :D

Szóval nekem az a tapasztalatom, hogy minél öregebb, annál szigorúbb, de tuti nem törvényszerű ez, csak nálunk pont így lett :D

2014. szept. 6. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!