Ti szerettek másnál aludni vendégségben?
Figyelt kérdés
Mondjuk barátnál, barátnönél?
Én nem szeretek, nagyon nehezen alszom el máshol.
2014. aug. 3. 09:25
11/15 A kérdező kommentje:
Én is úgy vagyok, hogy már mindenki alszik, én meg még ébren vagyok, akkor is, ha egyébként nagyon álmos vagyok. Ha el is alszom, akkor is gyakran felkelek, és nem birok sokáig aludni, egész éjszaka alszok vagy 2-3 órát. És igen, ott van még a WC dolog is :D
Amikor tudok, nem alszok másnál, de néha muszáj, mondjuk buli után...
2014. aug. 3. 20:31
12/15 anonim válasza:
én szeretek, mert az azt jelenti, hogy buli van! :D
de sajnos ilyenre 2 éve volt utoljára példa.. :c
13/15 anonim válasza:
én utálok 1. nem szeretem ha 10 óra után is fenn vagyok és a többiek 4 ig szórakoznak 2. 6kor kelek 3 a vendégébe mindig bezabálok mint a állat és az éjszaka/hajnal folyamán megyek wcre (hányni is néha ) és ciki õket a budival felébreszteni
14/15 anonim válasza:
Én nagyon könnyen elalszom bárhol. :D Viszont én sem szeretek annyira másnál aludni, mert ott nem vagyok annyira kényelmesen mint otthon...:"DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!