Másnál is felgyorsult az idő a gyerekkorához képest?
Az idő az egy fura dolog.
Visszamenőleg, -és ez független hány éves vagy: 15, vagy 75, - mindig úgy érzi az ember, hogy egy szempillantás elrepült.
Adott helyzetben, ha unatkozol, akkor lassúnak érzed, vagy ha vársz valaminek a beteljesülésére, akkor főleg túl lassú.
Én is így érzem, egyre jobban.
Gyerekkoromban csak akkor tűnt gyorsnak az idő múlása ha barátokkal voltam és szórakoztam, játszottam.
Most meg akkor is olyan hamar elmegy a nap ha "nem csinálok semmit", unatkozom.
Igen. 25éves vagyok és mióta egyetemre járok nekem is nagyon gyorsan telik. Az általános iskolát imádtam, a nyár minden percét kiélveztem, középiskolába pedig egy tanév rohadt hosszúnak tűnt. Mióta egyetemista vagyok, azóta kb csak vizsgaidőszakokba számolok, mert mihelyt vége az egyik vizsgaidőszaknak, azon kapom magam hogy itt a másik... A huszas évek repülnek nekem nagyon gyorsan, ami aggasztó hogy az elmúlt 5 évemet semmilyen tartalommal nem töltöttem meg.... gyakorlatilag az egyetemen kívül semmi hasznosat nem tettem, plusz kevés boldog pillanatom volt.
A munkával kapcs: dolgoztam egyetem mellett, gyorsan ment ott is az idő, a középiskolai évekhez nem tudom hasonlítani, hamar elment egy munkanap, ott meg csak azt észleltem, hogy már megint fizetés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!