Befogadnátok az otthonotokba egy hajléktalant?
Figyelt kérdés
Ha nem, miért nem, illetve ha igen, miért igen?2014. júl. 29. 11:27
11/16 Firedoom válasza:
En reszemrol kifaggatnam, hogyan kerult az utcara, mikor, dolgozik most, szandekszik valamikor dolgozni. Es ha nem a telejesen antiszocializalt szarok a vilagra, minden penzem piara, dohanyra koltom akkor nem
Ha normalis es szeretne valamit kezdeni magaval akkor igen
13/16 anonim válasza:
16 éves szőkét bármikor, persze.
14/16 anonim válasza:
Nem.
Azért nem, mert az egy normálatlan dolog lenne, én meg normális vagyok.
15/16 anonim válasza:
Én egyszer befogadtam egy éjszakára egy hajléktalan srácot. Este az utcán ismertem meg, beszélgettünk és úgy döntöttem, hogy feljöhet hozzám tisztálkodni, kimosni a ruháit, aludni és ebédelni. Ebben egyeztünk meg, tartotta is magát ehhez. Külön szobában is aludtunk, nem tűnt el semmi. Másnap délután ment el, nagyon hálás volt és még el is sírta magát. Azóta sem keresett, pedig tudja hol lakom.
16/16 anonim válasza:
Akik írták, hogy persze, befogadnák, azok miért is nem teszik meg? A lehetőség adott, hajléktalan van elég még válogathatnak is szimpatikusat. Nosza, hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!