Egy új drága telefonnal, vagy egy nyaralással lehet jobban villogni?
Felrakok 300 képet a Facre, hogy senki ne tévessze el, mindenkire ráírok, hogy "bocsi, nem voltam elérhető, mert nyaralni voltam, kerestél engem?"
Mire való a Face, ha nem erre?
Telefont vegyek, vagy nyaralni menjek?
Mire való a Face, ha nem erre?
Hát én azonnal törölnélek az ismerőseim közül, ahogyan már volt is, akivel megtettem.
A Kanáriszigeteken voltam, nem mulasztottam el válaszolni valami kérdésedre?
Ez kb. ilyen.
Csak az előzőket tudom ismételni: szánalmasság, felszínesség a köbön.
Remélem, jönnek majd olyan helyzetek az életedbe, amelyeknek köszönhetően rájössz, mi az igazán fontos az életben és szégyenkezve gondolsz majd vissza az olyan irományaidra, mint ez a kérdés:)
Most komolyan azt hiszed, hogy egy telefon árából elfogsz jutni egy olyan helyre amivel annyira villogni lehetne? Teljesen mindegy, hogy melyik telefont vesszük alapul, kb a repjegyre futná, aztán pisloghtanál nagyokat...
Én a helyedben amúgy nyaralni mennék de nem dörgölném senki orra alá, mert könnyen megeshet, hogy a másik sokkal jobbat tudna a te orrod aládörgölni...
Egyébként nagyon szánalmas a gondolkodásmódod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!