Mért ennyire taplók a fiatal nők mostanában Bp-en?
Rettentően elkeserítő, hogy beszólogatnak, bunkók, erőszakosak (természetesen nem mindenki, de nagyon sok ilyennel t alálkozunk mostanában). Pld. evés után a gyorsétteremben ott hagynak mindent, nem viszik el a tálcájukat oda, ahova mindenki más elviszi...
De ami ma igazán felháborított: Parkoltunk kisgyerekkel egy áruház parkolójában. Kijöttünk, és a gyerek kérte, hogy adjunk neki vizet, és cseréljük le a szandiját a csomagtartóban lévő másikra, mert ez új, és törte a lábát. Ok, felnyitottuk a csomagtartót és keresgéltem a vizet. Közben két fiatal nő a hátunk mögé állt autóval, vártak a parkolóhelyre. A férjem intett nekik udvariasan, hogy még nem megyünk, elnézést... erre arréb álltak kb. 8 autóval, volt hely bőven.
Addigra mi végeztünk, a gyerek ivott, szandit cseréltünk, pont szálltunk volna be, mikor odaszólt a sofőr... "Mégis elmész köcsög?" Hirtelen nem tudtam visszaszóljak-e vagy kiszálljak és megtépjem, de mivel a gyerek is jelen volt, gondoltam nem süllyedek le a nő szintjére (amúgy lehet, hogy megtettem volna). Persze utána kérdezgette a lányom, miért mondta a néni, hogy mégis elmész köcsög? Kinek mondta, és mi az a köcsög?
Egyszerűen elképesztő és szánalmas... csak én találkozom mostanában folyton ilyesmikkel? :(
nem csak a fiatal "nők", de tény hogy a pestiek bunkóbbak általában
"Tudod mi a baj...az hogy neked is gyerek mellett a férjednek kellett volna megvédenie téged de ez mostanság valahogy elmarad... "
azért marad el, mert a jog a férfi ellen van, illetve kulturálisan is a nő az elsőbbrendű, magyarul ma a nőnek kell megvédeni a férfit, mert a férfinek nincs joga hozzá.
Kérdező, minden embernél van, akiktől idegesebb, Nálad a fiatal nők, én az idősödő, meg a középkorú hapsikra rúgok. Főleg a vezetési morál miatt, meg ez a rettenet kivagyi stílus miatt, nekem egy öreg tragacs autóm van, emiatt érnek folyton megkülönböztetések, meg beszólások.
Undorító az egész Budapest, ahogy van, ha tehetem elkerülöm nagy ívben. Amúgy is fel van túrva az egész, úgy látszik ez jobb bevételi forrás, mint a turizmus.
Úgy látom, te sem vagy különb, mint akikre fújsz.
Szőke, meg plázacica...
Komoly, értelmes, árnyalt gondolkodású ember lehetsz.
Velünk is volt ilyen kétszer is az elmúlt hónapban, hogy mögénk álltak és vártak, szimplán azért, mert a döglesztő melegben árnyékos helyre álltunk, és ugye senki nem szeret a szaunába beülni.
Most mondhatnám azt, hogy alapból nem a csomagtartóba dugom a vizet, nyáron meg pláne, gyerekkel meg még pláne, hogy "keresgélni" kelljen; ha meg úgyis mentetek, lekaphattad volna a "szandit" a gyerek lábáról, az autóban nem lett volna baja mezítláb, de azért biztos te is bizseregtél attól, hogy a szőke most jól megkapja a magáét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!