Mért ennyire taplók a fiatal nők mostanában Bp-en?
Rettentően elkeserítő, hogy beszólogatnak, bunkók, erőszakosak (természetesen nem mindenki, de nagyon sok ilyennel t alálkozunk mostanában). Pld. evés után a gyorsétteremben ott hagynak mindent, nem viszik el a tálcájukat oda, ahova mindenki más elviszi...
De ami ma igazán felháborított: Parkoltunk kisgyerekkel egy áruház parkolójában. Kijöttünk, és a gyerek kérte, hogy adjunk neki vizet, és cseréljük le a szandiját a csomagtartóban lévő másikra, mert ez új, és törte a lábát. Ok, felnyitottuk a csomagtartót és keresgéltem a vizet. Közben két fiatal nő a hátunk mögé állt autóval, vártak a parkolóhelyre. A férjem intett nekik udvariasan, hogy még nem megyünk, elnézést... erre arréb álltak kb. 8 autóval, volt hely bőven.
Addigra mi végeztünk, a gyerek ivott, szandit cseréltünk, pont szálltunk volna be, mikor odaszólt a sofőr... "Mégis elmész köcsög?" Hirtelen nem tudtam visszaszóljak-e vagy kiszálljak és megtépjem, de mivel a gyerek is jelen volt, gondoltam nem süllyedek le a nő szintjére (amúgy lehet, hogy megtettem volna). Persze utána kérdezgette a lányom, miért mondta a néni, hogy mégis elmész köcsög? Kinek mondta, és mi az a köcsög?
Egyszerűen elképesztő és szánalmas... csak én találkozom mostanában folyton ilyesmikkel? :(
Tudod mi a baj...az hogy neked is gyerek mellett a férjednek kellett volna megvédenie téged de ez mostanság valahogy elmarad...
Ezek után elgondolkodtató a két nő kijelentése hogy jogos e vagy sem...nemde
Érdekes és elgondolkodtató
68%-os, azért neked is van egy érdekes, kötözködő stílusod. Na mindegy.
Egyébként nemcsak Bp-en, nálunk Debrecenben is elterjedt ez a "menőzős" stílus, engem is bosszant. Egy dolog vígasztal, hogy a közeli ismeretségemben mindenki normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!