Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mért ennyire taplók a fiatal...

Mért ennyire taplók a fiatal nők mostanában Bp-en?

Figyelt kérdés

Rettentően elkeserítő, hogy beszólogatnak, bunkók, erőszakosak (természetesen nem mindenki, de nagyon sok ilyennel t alálkozunk mostanában). Pld. evés után a gyorsétteremben ott hagynak mindent, nem viszik el a tálcájukat oda, ahova mindenki más elviszi...

De ami ma igazán felháborított: Parkoltunk kisgyerekkel egy áruház parkolójában. Kijöttünk, és a gyerek kérte, hogy adjunk neki vizet, és cseréljük le a szandiját a csomagtartóban lévő másikra, mert ez új, és törte a lábát. Ok, felnyitottuk a csomagtartót és keresgéltem a vizet. Közben két fiatal nő a hátunk mögé állt autóval, vártak a parkolóhelyre. A férjem intett nekik udvariasan, hogy még nem megyünk, elnézést... erre arréb álltak kb. 8 autóval, volt hely bőven.

Addigra mi végeztünk, a gyerek ivott, szandit cseréltünk, pont szálltunk volna be, mikor odaszólt a sofőr... "Mégis elmész köcsög?" Hirtelen nem tudtam visszaszóljak-e vagy kiszálljak és megtépjem, de mivel a gyerek is jelen volt, gondoltam nem süllyedek le a nő szintjére (amúgy lehet, hogy megtettem volna). Persze utána kérdezgette a lányom, miért mondta a néni, hogy mégis elmész köcsög? Kinek mondta, és mi az a köcsög?

Egyszerűen elképesztő és szánalmas... csak én találkozom mostanában folyton ilyesmikkel? :(

2014. júl. 26. 23:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

Tudod mi a baj...az hogy neked is gyerek mellett a férjednek kellett volna megvédenie téged de ez mostanság valahogy elmarad...

Ezek után elgondolkodtató a két nő kijelentése hogy jogos e vagy sem...nemde

Érdekes és elgondolkodtató

2014. júl. 26. 23:45
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Ne aggódj, nem csak Te. És nem csak a fiatal nők, hanem szinte minden korosztályt megtalálsz a palettán, férfi, nő, idős is... De hogy miért ilyenek? Ez nagyon jó kérdés. Engem is érdekelne a pontos válasz. De az tény, és nagy kár, hogy sok a bunkó Pesten, én is tapasztalom. Lelöknek a buszról, alig akarnak helyet adni, nehogy felférj a buszra, villamosra, bármire. Az tetszik a legjobban, amikor szállnák le a buszról és odaállnak, de, hogy az nem jut el az agyukig, ha odébb állnának letudna szállni az ember, ők pedig fel tudnának normálisan szállni, és nem kéne egymást lökdösni, de hát úgy veszem észre így érzik magukat jól, ha ilyen bunkók. Lehet róluk mesélni az biztos. :)
2014. júl. 26. 23:50
 3/16 A kérdező kommentje:
Első, a férjem abszolút egy konfliktuskerülő, teljesen normális ember. Ő biztos hogy nem állt volna neki vitatkozni szőkével... Nekem ebben semmi furcsa nincs, én így szeretem őt.
2014. júl. 26. 23:57
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, a BKV közlekedésben is van tapasztalatom bőségesen... Szotyit szétköpködik... lábát felrakva utazik a villamoson öltönyös nyakkendős 30 alatti laptopos pasas, helyet átadni idősnek, állapotosnak? Na olyat is tízből ha egyet látok... Volt hogy a hetes buszon én szálltam ki a belső ülésből (3 hónapos terhesen, még rajtam nem látszott) hogy átadjam a helyet a mellettem ülő fiatalember mellett álló legalább 8 hónapos terhes nőnek. Ilyenkor elgondolkodom mindig, hogy ezt ki és mikor ronthatta el ennyire? Gyerekkoromban azért nem tapasztaltam ekkora számban ezt a suttyóságot.
2014. júl. 27. 00:00
 5/16 A kérdező kommentje:
Ja első,a beszólás nem nekem szólt amúgy hanem a férjemnek, ő vezetett, és szerencsére (?) ő nem is hallotta csak mikor már beült és mondtam neki. De ő pld. jót nevetett rajta, csak én forrtam...
2014. júl. 27. 00:01
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
Nem csodálom hogy ezt kapod ha még itt tartasz hogy "szőkével"...te tudod.
2014. júl. 27. 00:04
 7/16 A kérdező kommentje:
Plázacica volt. Valószínűleg te is ilyen lehetsz, ha ennyire véded :D
2014. júl. 27. 00:05
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

68%-os, azért neked is van egy érdekes, kötözködő stílusod. Na mindegy.

Egyébként nemcsak Bp-en, nálunk Debrecenben is elterjedt ez a "menőzős" stílus, engem is bosszant. Egy dolog vígasztal, hogy a közeli ismeretségemben mindenki normális.

2014. júl. 27. 00:08
 9/16 anonim ***** válasza:
58%
Elnézést hogy kiakartam húzni a fejedet a homokból kérdező...végülis szabad akarat.
2014. júl. 27. 00:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Mondtad volna neki, "elkenődött a sminked".
2014. júl. 27. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!