Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a baj a Facebookon posztolt...

Mi a baj a Facebookon posztolt jó dolgokkal?

Figyelt kérdés
Napi szinten akad ki valaki, hogy az hazugság, meg ott csak a jó dolgokról tesznek ki posztot, meg fel vannak javítva a képek... oszt'? Most miért lenne jobb, ha ott is mindenki csak siránkozna, mint az életben, és a Face is arról szólna, hogy "depressziós vagyok, magányos vagyok, vagdosom magam, megcsaltak, félreléptem, üres az életem, veszekedtem a szüleimmel, nincs egyetlen igaz barátom sem, csúnya vagyok és kövér, szar a munkám/nincs munkám, nincs pénzem nyaralni, irigy vagyok a gazdagokra, komplexusaim vannak.." TÉNYLEG ezeket akarjátok olvasgatni még ott is? Aki valaha is siránkozott már az állítólagos hazug Face miatt, mert ott csak a jó dolgokról írnak, azok belegondoltak már ebbe? Igazán jobban tetszene, egy tiszta depressziós és reménytelen posztokkal teli Facebook?
2014. júl. 26. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Amiket itt leírtál az a két véglet. A kettő között valahol van a realitás, és az igazság.
2014. júl. 26. 15:18
 2/5 anonim ***** válasza:
A facebookot egy e-naplóként használják. De ugye nem tudod kiszűrni az üzeneteket, hogy mire van szűkséged csak azt, hogy kitöl. Nyilván ha zavar egy ismerős, akár örül magának akár depizik letilthatod, de ha szűkséged van rá megtartod.
2014. júl. 26. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
facebook valóban egy e-napló.... senkit nem érdekel...
2014. júl. 26. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:

"Most miért lenne jobb, ha ott is mindenki csak siránkozna, mint az életben, és a Face is arról szólna, hogy "depressziós vagyok, magányos vagyok, vagdosom magam, megcsaltak, félreléptem, üres az életem, veszekedtem a szüleimmel, nincs egyetlen igaz barátom sem, csúnya vagyok és kövér, szar a munkám/nincs munkám, nincs pénzem nyaralni, irigy vagyok a gazdagokra, komplexusaim vannak.."

Igazából erről szól, csak nem nyíltan mondják ki, de ez a lényeg...

2014. júl. 26. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát én mindig ezeket olvasom, amiket felsoroltál a "most jobb lenne" részlegbe.

Ugyanúgy le***rom, hogy valaki milyen boldog a nyaralása alatt, mint azt, hogy most szakítottak. Mind a kettő magánügy, akkor minek kiposztolni?

Vagy milyen jó dolgokra gondoltál?

Született egy gyereke? Rendben, jó dolog, posztolja ki EGYSZER. NE MINDEN NAP egyszer, NE MINDEN HÉTEN egyszer, hanem csak EGYSZER. Majd ha egy éves lesz posztolhat újat.

Mert ez sem jobb mint az, hogy "Jaj most szakítottunk, rohadjál meg te f*****opó, úgy is utáltalak mindig". NEM ÉRDEKEL. Nincs hozzá közünk.

Az a baj, hogy az emberek nem tudnak mérlegelni. Ha valami fontos esemény történik azt posztolja nyugodtan. Ha valami közérdekű, posztolja nyugodtan. DE ennél semmi többet.

2014. júl. 26. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!