Igen. Ugyanis teljesen természetes dolog, hogy a szeretet főleg a család és a barátok felől árad elsősorban és nem az idegenektől.
2014. júl. 6. 18:43
2/6 anonim válasza:
Csak te. Idegenek miért dicsérjenek egy idegent? Nagyon szép dolog, hogy a rokonai, családja, legjobb barátai így is támogatják az embert.:)
Én annak örülök a legjobban, ha a bátyám vagy a nővérem, vagy apa ír a képem alá, vagy lájkolja. Nem annak, ha valami idegen.:)
27l
2014. júl. 6. 19:08
3/6 anonim válasza:
Szerintem is kicsit gáz. Minek egy rokonnak/barátnak facebook on kimutatni ezt, mikor egyértelmű, hogy egy barát vagy családtag mindig azt mondja hogy szép vagy. És ebben az a legszomorúbb, hogy van olyan, hogy egy nem szép lánynak írják oda, hogy gyönyörű, mikor sajnos nem az... És ez egy kicsit nagyon gáz. De persze valakinek ez kell, ez motiválja meg stb. de ezt egy szimpla seggnyalásnak is lehet nevezni. Az meg már a vég mikor pont egy barát nem lájkol valaki meg ezen akad ki... Ez a facebook mindenhogyan gáz.
2014. júl. 6. 19:30
4/6 anonim válasza:
Bocsáss meg, kedves kérdező, de úgy érzem én a hatodik érzékemmel, hogy vagy féltékeny vagy, vagy rád jött a "na most belekötööök".
Mégis, idegenek hogy dicsérjenek?
Alap védelem: (durex. haha) csak az ismerőseim látják az idővonalamat --> idegenek ha akarnának sem tudnának dicsérni nyilvánosan. És mivel olyanokat nem jelölök be/vissza, akiket nem ismerek... Érted.:)
2014. júl. 7. 01:22
5/6 anonim válasza:
Én idegen embert nem is jelölök vissza, mint ismerős. :D Tehát nem is tudna kommentálni nekem.
2014. júl. 7. 02:41
6/6 anonim válasza:
A rokonok akkor is dicsérnel, ha ronda vagy. Ha mástól nem jön dicséret, akkor nagy eséllyel ronda vagy. Valószínűleg nem nézel ki jobban, mint a friss hányás. Ha nekem lenne egy lányom, és egy pusztulat ocsmány arca lenne meg el lenne hízva, még akkor is megdicsérném, ez nem nagy kunszt, hogy valakit a rokonai meg a barátai megdicsérnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!