Más emberek, pl ti milyen szemmel néznétek ránk?
A helyzet az hogy a kérdés lényege igazából az hogy más hogy látna minket, de fogalmam sincs hova kéne besorolni mivel na m1...maximum kiírom újra.
Én 16 vagyok, és fogjuk rá hogy már a barátnőm pedig 13 nemsokára 14. Őt nem zavarja hogy ennyi vagyok, engem sem hogy ő annyi. Az ő anyuja pedig kifejezetten örül, szóval így családon belül nincsen gebasz. (Anyumat nem tudom, mert még nem mondtam el neki, mivel "lehet" hogy nem lesz semmi azt ja.) De ezt a többi ember milyen szemmel nézné ??? Nem mintha érdekelne igazából, csak azért mégis kicsit foglalkoztat ez az egész :D
legjobb barátom 20 éves barátnője 14, 2 éve vannak együtt, nem ismeretlenként kezdték, hanem barát húgából lett barátnő...most nem részletezném a kapcsolatukat, nem tettek semmi törvénybe ütközőt mielőtt jönne a 127893612 hsz ezzel kapcsolatban...a barátom 100 kilós elég nagy darab, a lány kis törékeny, nem tudom hány kiló :) először furcsa volt hallani hülyéskedtünk, hogy "pedofil" meg ilyenek...de szeretik egymást, jól meg vannak...teljesen kívülről idegenként látni nem tudom milyen...de közelebbről megismerve, nem ítélem el...
21F
A kérdező valószínűleg jól megrakná, de mivel nem teszi, ezért elismerést szeretne tőlünk kicsikarni.
Ajánlanék néhány szeretetről, szerelemről szóló könyvet nektek, olvassátok el mindketten:
Fromm: A szeretet művészete
Buscaglia: A szeretet
Sok sikert!
"A kérdező kommentje:
Szóval...fura elhinni, de nem olyan mint a legtöbb csaj."
Mert ő még nem "csaj"! Egy 13 éves GYEREK!
Nem k_rva, nem festi magát, utálja a páwákat, szóval full normális rendes csaj
13 évesen, még jó!!!!
pont olyan amilyenre vágytam eddig.
Te egy gyerekre vágytál eddig? Egy 13 éves kislányra? Nem vagy normális, az hétszentség!
Legyetek boldogok együtt ;-)
Az a 2 és fél év nem a világ. Nem ez alapján ítélek meg egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!