Hogy reagálnak az emberek az izzadtság látványára?
Hát én nem fogok neked kíméletes hazugságokat írni, bár gondolom te nem az igazságra vagy kíváncsi, hanem csak megerősítést akartál, de azt már megkaptad, szóval akkor jöhet egy valódi vélemény is: őszintén a legtöbb embert taszítja, amikor valakinek tiszta lucskos a hónalja körül és a hátán a ruhája. Gusztustalan látvány és értem én, hogy nem tehetsz róla, de akkor sem szeretnék ilyen ember közelében lenni, vagy megérinteni, vagy utána leülni a tömegközlekedéskor.
"az izzadtságomnak nincs szaga,"
Gondolod te, de ennek ellentmond a biológia. Amit kiizzadsz, az azonnal elkezd lebomlani és onnantól bizony szaga is lesz, csak te nem érzed saját magadon, a családod és a barátaid meg udvariasak, hiszen nem a te hibád, felesleges lenne szóvá tenni.
Köszönök szépen minden választ! :)
Az utolsó kommentelőnek pedig: nem, nem arra vártam, hogy megerősítsék azt, hogy nem ciki a dolog. Az igazságra vártam. Tudom, hogy kellemetlen, és számoltam a durva kommentekkel, de mégis csak azért írtam ki, hogy megtudjam az igazságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!