Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy reagálnak az emberek az...

Hogy reagálnak az emberek az izzadtság látványára?

Figyelt kérdés
Van egy probléma, ami nagyon zavar, és megkeseríti az életem. Ez pedig az izzadás. Legfőképp a hónaljam és a hátam izzad, de ágyékban és a fenekem alatt is jelen van a probléma. Nagyon kellemetlen, és nem használ semmilyen dezodor. Az érdekelne, hogy az emberek ehhez hogy viszonyulnak? Mit gondolnak egy olyan nőről, aki ezzel küzd? Hozzáteszem, az izzadtságomnak nincs szaga, "csak" kellemetlenek a foltok. 17/L

2014. jún. 27. 19:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom. Szerintem valamilyen szinten minden ember izzad, kivétel nélkül. Engem nem igazán zavarna, ha lenne barátnőm és izzadós lenne.
2014. jún. 27. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Hordjál lenge ruhákat, meg olyan színűt, anyagút, amin kevésbé látszik.
2014. jún. 27. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyesmi miatt leszólni/lenézni a másikat az egyik legnagyobb taplóság. Az izzadás egy természetes folyamat. Valaki jobban, valaki kevésbé izzad, senki nem tehet róla. Ha nagyon izzadós vagy és egész nap nem vagy otthon, legyen nálad egy váltás felső. Mondjuk délben átveszed, kellemesebben fogod magad érezni.
2014. jún. 27. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát én nem fogok neked kíméletes hazugságokat írni, bár gondolom te nem az igazságra vagy kíváncsi, hanem csak megerősítést akartál, de azt már megkaptad, szóval akkor jöhet egy valódi vélemény is: őszintén a legtöbb embert taszítja, amikor valakinek tiszta lucskos a hónalja körül és a hátán a ruhája. Gusztustalan látvány és értem én, hogy nem tehetsz róla, de akkor sem szeretnék ilyen ember közelében lenni, vagy megérinteni, vagy utána leülni a tömegközlekedéskor.

"az izzadtságomnak nincs szaga,"

Gondolod te, de ennek ellentmond a biológia. Amit kiizzadsz, az azonnal elkezd lebomlani és onnantól bizony szaga is lesz, csak te nem érzed saját magadon, a családod és a barátaid meg udvariasak, hiszen nem a te hibád, felesleges lenne szóvá tenni.

2014. jún. 28. 01:26
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönök szépen minden választ! :)

Az utolsó kommentelőnek pedig: nem, nem arra vártam, hogy megerősítsék azt, hogy nem ciki a dolog. Az igazságra vártam. Tudom, hogy kellemetlen, és számoltam a durva kommentekkel, de mégis csak azért írtam ki, hogy megtudjam az igazságot.

2014. jún. 28. 16:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, solutio antisudoricát használom, nézz utána, beválik.
2014. jún. 28. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!