Lanyok/nok ti milyen dezodort hasznaltok?
(bocsi az ekezetert,de iphonerol irok)
szoval az a helyzet,hogy elegge izzadok.. a golyos dezodor abszolut nem jo,mert erzem a dezodor illatta mellett az izzadsag szagomat is.. most egy adidas stiftem van,de ez se az igazni,mert erzem.. most,hogy itt a nyar,es tobbszor megyek strandra,baratokhoz,koncertekre es foleg a celeb barataim miatt is ciki lenne,ha budos lennek..de elso sorban magam miatt szeretnem! furdok rendesen :D,es nem csak fullos izzadsagszagom van,de zavaro! nektek melyik stift vagy spray jott be a legjobban csajok?? elore is koszonom :))
szerintem a celebek előtt pont ugyanannyira ciki, ha büdi vagy, mint mások előtt.
én 2 tökéletes megoldást is tudok neked ajánlani.
az egyik az rohadt egészségtelen, de nagyon durván működik, egy használat és utána úgy 4-5 napig egy cseppet sem izzad a hónaljam! én csak "eseményekre" használom ezt, ha tudom, hogy nagyon nem szabad izzadnom. a neve solutio antisudorica, patikában kapni (olcsó, kb 300 ft). ha nem jól használod nagyon kikezdi a bőröd!
én így használom, nekem így tökéletesen működik:
este megfürdök, egy vattapamacsra löttyintek belőle és erre a pamacsra ráfújok még egy fújásnyi aloe firstöt és ezzel a pamaccsal átdörgölöm a hónaljam. aztán egy másik pamaccsal ugyanez és a másik hónaljam. aloe nélkül állatira viszket és szúr, régen úgy használtam, ki lehet bírni azt is, azért jó este csinálni, mert gyorsan elalszol és reggelre elmúlik a viszketés. reggeltől pedig kb 3-4 napig egy csepp izzadtság nem fog kijönni a hónaljadon! legalábbis az enyémen.
a másik lehetőség pedig, amitől fogsz ugyan izzadni, de nem büdöset, az a só! lehet használni himalája sószappant (ami egy sótömb), vagy van kimondottan erre a célra gyártott dezodor sótömb. benedvesíted és bedörgölöd vele a hónaljad. olyan antibakteriális, hogy egyszerűen hiába izzadsz nem leszel büdös. mert amúgy nem maga az izzadtság büdös, hanem a hónaljadon elszaporodó baktériumok.
mindkét módszer hatékony, remélem segíthettem!
Nálam ez a kristályos fajta vált be.
Nem konkrétan az izzadást gátolja meg, de kevésbé izzadsz vele, és egyáltalán nem leszel büdös. Reggeli használattal estig kibírja úgy, hogy semmiféle izzadtságszagod nem lesz.
Emellett szagtalan, szóval bármilyen parfümöt viselhetsz mellé, nálam ez pluszban jó pont, és mellé kb örökké tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!