Mióta (hány éves kortól) használtok spray-t (dezodort)? Honnan értesültetek róla, hogy van ilyen? Szülők tudtak róla, hogy ilyet használtok?
Honnan értesültem? Otthonról. Totyogós korom óta láttam, ahogy szülők, majd később testvérem is használja.
Kb. 10-11 évesen kaptam először. Mindenkinek volt a suliban, kezdetben mikrofonnak használtuk. A délutáni napköziben játszottunk vele. Emlékszem golyós Rexonám volt.
Hogy mikortól töltötte be a rendes funkcióját? Fogalmam sincs. Kb. 13.
Szülők? Persze. Az első deót is tőlük kaptam. Az első parfüm spray-t pedig a testvéremtől.
29N
Értem, akkor csak nekem volt ilyen érdekes életem, h 19 éves koromig nem is hallottam erről... Erről mit gondoltok?
Utána zsebpénzetekből vettetek, vagy hogyan?
30F
Remeteként éltél addig? Csak akkor lenne érthető.
Tévé, iskola, osztálytársak, TESIÖLTÖZŐ?? Magazinok? Mind kimaradt az életedből?
Szülők, barátok is mind mind a természetesség hívei?
12-13 évesen kezdte el pár lány hordani magával tesiórára, aztán szép lassan mindenki rászokott. Mondjuk teljesen bénán használtuk, nem tesi előtt, hanem a végén, mikor már úgyis leizzadtunk...azt gondoltuk arra való, hogy a szagokat elfedje.
1-2 évvel később sikerült megtanulni a rendes használatot.
Gondolom tévét sem nézel, boltba sem jársz meg hasonlók. Ismerőseid sem használnak dezodort vagy parfümöt?
Én se értem, barlangban laktál???
Én kb 11 éves koromtól használok, abban nőttem fel, hogy a szüleimtől is láttam.
Ó, csak nem te írtad ki a "magához láncoló anyákat"?
Nem elég a gyerek kezét elengedni, a gyereknek AKARNIA is kell a leválást, hogy sikerüljön!
De könnyebb a szülőket okolni, mint lépni, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!