Mit lehet tenni az energiavámpírokkal?
Nem biztos, hogy energiavámpírokról van szó, lehet, csak arról van szó, hogy édesanyádat kikészíti ez a folytonos rosszindulat meg negatív légkör, ami körbeveszi, nem?
Ettől függetlenül van valami, amit megpróbálhat. Létre lehet hozni egy ún. védőburkot vagy erőkört, ami megvéd az ilyen hatásoktól meg az energiavámpíroktól. Interneten el tudod olvasni, hogyan kell létrehozni. Van, aki bonyolultabban írja le, van, aki egyszerűbben. Nekem úgy tanította édesanyám, hogy hunyjam le a szemem, és képzeljem el, ahogy a talpam alól elindul valami, és fokozatosan felépül körém, míg a fejem felett össze nem zárul. Mindenkinek ösztönösen jön, mit képzel. Anyukám pl. energiagömböt szokott képzelni, más tüzet vagy téglafalat. Én egy csillogó kristálygömböt szoktam odaképzelni, nekem az jött elő elsőnek.
Keressetek rá, válasszatok egy szimpatikus módszert, vagy akár azt, amit én leírtam, és próbáljátok meg! Ártani nem árthat, az biztos. :)
Remélem, sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!