Mit lehet tenni demotiváltság ellen?
Figyelt kérdés
Egyszerűen semmi nem érdekel, ha haverok hívnak bulizni nem megyek mert nincs kedvem, ha találkozok új emberrel, elbeszélgetek vele, de általában még a nevét se jegyzem meg.
Hiába van az hogy egy-két lánynál látom a jeleket hogy szimpatikusnak talál, nem teszek semmit. Tegnap is egy lánnyal meló után tök jót beszélgettünk, sétáltunk egy jót hazafelé, de igazából annyira se érdekelt a dolog hogy legalább a nevét megjegyezzem. Pár hete haveromat kórházba kellett vinni, elkísértem meg ott maradtam, de nem azért mert aggódtam vagy valami, hanem csak úgy gondoltam hogy biztos ez a kötelességem. Olyan mintha teljesen halott lennék érzelmileg, semmi nem tud megmozgatni.
2014. jún. 15. 19:14
1/2 anonim válasza:
:DDD
És amúgy mivel töltöd a szabadidőd? Mi az ami érdekel?
2/2 anonim válasza:
Huh változtass életmódot és kezdj és csak azért is jegyezd meg a lány nevét és tegyél valamit hogy öszejöjjetek. Hidd el ha majd együtt lesztek megváltozik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!