Lányok nektek hány barátotok /pasitok/ volt?
Figyelt kérdés
Irjátok le azt, hogy hány évesek vagytok és hány pasitok volt.2014. júl. 8. 22:11
4/19 A kérdező kommentje:
Szerintetek az gáz, hogy 14 vagyok/2 hónap mulva leszek 15/ és még nem vol pasim?? A barátnőim mindig ezzel cukkolnak
2014. júl. 8. 22:29
5/19 anonim válasza:
Majd 30 felett az lesz, de igazából ott sem, mert ennek az egésznek nincs semmi értelme. Mármint a piszkálásnak.és cikizésnek. Infantilizmus...
7/19 anonim válasza:
Még egy sem.:3 Ráérsz még, jön majd az!:D
Csak ne a privikből válogass... mert érkeznek.
15/L
10/19 B25 válasza:
15/L
Még egy fiúm se volt és nem azért mert nem volt rá lehetőségem (ezt nem nagyképűségből mondom) hanem mert még fiatalnak tartom magam egy kapcsolatra és tudom hogy még nem vagyok kész rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!