Ha kiülök "beszélgess velem" táblával köztérre sok perverz talál majd meg?
Figyelt kérdés
Kiülnék a Margit-szigetre vagy a Városligetbe "Ülj le, beszélgess velem" táblával egy pokrócra tényleg azért, hogy az arra sétáló unatkozó emberekkel beszélgessek (mert érdekes lehet szerintem :) ), akkor sok perverz tapadna rám? Igazából nem akarok ilyen-olyan ajánlatokat kapni. 18 éves, de kicsit idősebbnek tűnő lány vagyok.
Gáz ötlet amúgy?
2014. jún. 26. 23:20
21/25 anonim válasza:
Jövő héten valamikor megyek Pestre, írd meg melyik napon gondoltad és eskü megkereslek :D Szerintem ez jópofa ötlet :)
22/25 A kérdező kommentje:
Akik meg akarnak keresni: fogalmam sincs mikor megyek ki, maihoz hasonló szép időre fogok várni szerintem, de ha valaki arra járna eléggé látható lesz a tábla (remélem), jöjjön oda :) Nem harapok :D
2014. jún. 27. 21:28
23/25 anonim válasza:
Ha nem tudjuk a helyet sem az időpontot, akkor nehéz lesz megtalálni.
24/25 A kérdező kommentje:
Ha tudom előre, szólok :) De aztán nem perverzkedni! :D
2014. jún. 27. 22:13
25/25 anonim válasza:
Hehe, lehet inkább téged néznek perverznek majd:)
Amúgy nem rossz ötlet, sőt szerintem aranyos. Pár lökött fószer bizta bepróbálkozik hogy beszélgetés helyett baszélgetni szeretne inkább, de a többség normálisabb lesz.
Èn csak távolról mosolyognék ilyenre, de nem volna bátorságom oda menni társalogni. randa vagyok, valszeg ugy is csak el zavarnál:)
am sok sikert hozzá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!