Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha kiülök "beszélgess velem"...

Ha kiülök "beszélgess velem" táblával köztérre sok perverz talál majd meg?

Figyelt kérdés

Kiülnék a Margit-szigetre vagy a Városligetbe "Ülj le, beszélgess velem" táblával egy pokrócra tényleg azért, hogy az arra sétáló unatkozó emberekkel beszélgessek (mert érdekes lehet szerintem :) ), akkor sok perverz tapadna rám? Igazából nem akarok ilyen-olyan ajánlatokat kapni. 18 éves, de kicsit idősebbnek tűnő lány vagyok.

Gáz ötlet amúgy?

2014. jún. 26. 23:20
1 2 3
 11/25 Hardy Weinberg ***** válasza:
Akkor mikor és hol találnálak meg a tábláddal?
2014. jún. 26. 23:51
 12/25 A kérdező kommentje:
Azokkal akik unalmukba mennek ki, mert nincs jobb dolguk és társaságban akarnak lenni és mégse a 4 fal közt, vagy kimennek olvasni, de aztán jobb ötletnek bizonyulok... Valami hasonló a célközönség.
2014. jún. 26. 23:53
 13/25 anonim ***** válasza:

Otthon az ágyban nem lehet perverznek lenni szerintem :) EZ nem csak ott bukik ki.

Szóval akkor most csak a pedofiloktól tartasz? :)

Nem baj írd meg hogy hová mész ki aztán megyünk és jól összefogdosunk :)

Amúgy nyugi,ha nagyon rágörcsölsz a perverzekre akkor persze hogy azok fognak megtalálni.Tudod pozitív gondolatokkal pozitív dolgokat tudsz bevonzani.Szóval ha nem parázol majd emiatt akkor semmi bajod nem lesz.De amúgy ha ezt csinálni akarod akkor fogadd el hogy igen is bárki odamehet hozzád és beszélned kell vele,hisz egy tábla lesz kitéve.Szóval ha valamit csinálsz akkor csináld végig.Ez egy nagyon jó dolog ,mert szerintem sok különleges emberrel ismerkedhetsz meg sok történetet hallgathatsz végig,ez egy nagyon jó lehetőség hogy mások életébe láss be egy kis pillantást.És ne legyél rest infókat kiadni magadról.Nem azt mondom hogy add meg a címed meg hogy melyi8k suliba jársz,de azért egykét kérdésre simán válaszolhatsz úgy is hogy kiderülne bármi személyesebb.De ha már ilyen elvárásaid vannak hogy te nem akarsz kiadni semmit magadról akkor miért várod el hogy más ezt megtegye magáról? Tudod nem mindig lehet mindenkivel az időjárásról beszélgetni mint egy általános megunt téma... :)

2014. jún. 26. 23:57
 14/25 anonim ***** válasza:

[link]

Ez jutott az eszembe....

2014. jún. 26. 23:58
 15/25 A kérdező kommentje:

#13: Nem azt mondom hogy semmit nem adok ki magamról, de telefonszám, cím, suli, kosárméret stb azért nem. :) És ha kimegyek tényleg beszélgetni fogok azzal, aki odajön bár arra is gondoltam hogy egy időkeretet kiírok hogy arra hivatkozhassak ha vki nagyon idegesít már meg hogy tényleg ne egyvalaki foglaljon le egy egész napra, mert annak nincs értelme.

Az időkeret (kb fél óra) bunkóság? :D

2014. jún. 27. 00:02
 16/25 A kérdező kommentje:
(Félig tényleg a "Free hug"-osokból indultam ki, de ha "Ingyen ölelés" pólóval mászkálok tuti letapiznak...)
2014. jún. 27. 00:05
 17/25 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges táblát kitenned. Csak mosolyogj rá arra ,akivel beszélgetni szeretnél.
2014. jún. 27. 02:28
 18/25 anonim ***** válasza:

Most akkor szeretnél beszélgetni emberekkel vagy nem? :)

Tudod nem mindenki ér rá hogy egész nap beszélgessen vadidegenekkel ,szóval nem kell amiatt izgulni hogy majd valaki egész napra leül melléd ha meg még is akkor neked kell menned épp valahová.

De ha ennyire önzetlen szeretnél lenni akkor szerintem ne válogass,mert lehet hogy tényleg olyan megy oda akinek szüksége van 2 perc beszélgetésre te meg külső alapján jól lehúzod az illetőt magadban mert hogy biztos perverz.

Szóval nem szeretnél kosárméretről beszélgetni? XD

2014. jún. 27. 05:39
 19/25 anonim ***** válasza:

Nem rossz ötlet, mert biztos sokan beszélgetnének, csak azért nem mennek oda másokhoz, mert félnek, hogy zavarják őket. A tábláddal nem lenne ilyen gond, mert tudnák, hogy miről van szó.

Az időkeret jó ötlet, mert ezzel le lehet építeni a nem szimpatikus embereket, a szimpatikusoknál meg gond nélkül meghosszabbítható. :)

2014. jún. 27. 11:47
 20/25 anonim válasza:
Van kedved beszélgetni?:D 26F
2014. jún. 27. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!